Pad tot huidige pagina

Fun Forest

Fun Forest Amsterdamse Bos

De receptie van Fun Forest ligt bij het entreegebied van het Amsterdamse Bos, tegenover De Boswinkel. In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Fun Forest heeft 9 parcoursen van 4 tot 15 meter hoogte en in verschillende moeilijkheidsgraad, waardoor klimmen geschikt is voor zowel jong als oud. Fun Forest heeft een eigen horecagelegenheid, de BOSS Kitchen.

Kinderfeestjes

Bij Fun Forest kun je terecht voor een origineel kinderfeestje. Al klimmend bananen plukken en daarna op zoek naar de schat! Op het speciale Speed runner parcours en het Monkey Trail parcours mogen kinderen geheel zelfstandig klimmen. Wil je iets meer uitdaging? Dan kun je ook kiezen voor een bananenfeestje in de reguliere parcoursen, hiervoor geldt wel dat vanaf 8 jaar per 4 kinderen 1 begeleider moet meeklimmen.

Bedrijfsfeestjes

Er zijn ook actieve parcoursen voor volwassenen, perfect voor een dagje teambuilding bijvoorbeeld. De activiteiten bij Fun Forest kunnen gecombineerd worden met een vergadering, lunch of BBQ.

Forest Adventures

Samen denken, problemen oplossen en creatief zijn, zonder deze kernwaarden kom je niet ver in de Forest Adventures. Al jaren lang leren jong en oud hier spelenderwijs hun grenzen verleggen.

Openingstijden

Op donderdag 1 maart 2018 start het klimseizoen weer! Op 1 en 2 maart 2018 is Fun Forest geopend van 12.00 tot 17.00 u.

Vanaf zaterdag 3 maart 2018 gelden de volgende openingstijden:

Maandag: gesloten

Dinsdag: gesloten

Woensdag: gesloten

Donderdag: gesloten

Vrijdag: gesloten

Zaterdag: 12.00 u. – 17.00 u.

Zondag: 12.00 u. – 17.00 u.

Kijk op www.funforest.nl voor de verdere openingstijden.

Bereikbaarheid

De receptie van Fun Forest ligt tegenover de Boswinkel. Personenauto's kunnen parkeren op de Grote Parkeerweide bij de hoofdentree van het Bos. De eerste drie uur en in het weekeinde kan je op de Grote Parkeerweide gratis parkeren.
Touringbussen parkeren op de Nieuwe Kalfjeslaan, bij het sportpark. Dat is de bosentree direct ten zuiden van de Grote Parkeerweide, komende vanuit de Amstelveense weg. Bussen rijden de Nieuwe Kalfjeslaan in en voorbij het tramspoor kunnen bussen aan de linkerkant parkeren.

Voor openbaar vervoer, kijk op 9292.nl voor reisadvies, halte van Nijenrodeweg, voor Fun Forest.

Voor meer informatie: www.funforest.nl.

Fun Forest

Bosbaanweg 3
1182 DA Amstelveen
088-369 7000
www.funforest.nl

Fun Forest Amsterdamse Bos