Miniport in het Amsterdamse Bos

In het kort

Miniport is een kleine haven voor kinderen vanaf 4 jaar in de Grote Vijver bij de Speelweide. Met een kapiteinspet op kunnen kinderen hier hun eigen boot besturen en alles leren over de scheepvaart.


Miniport

Miniport is een echt kinderavontuur. Deze attractie is te vinden bij de Grote Vijver. In deze kleine haven kunnen kinderen vanaf 4 jaar de kapitein zijn van een zelf te besturen bootje. Zij leren hier alles over de scheepvaart. Wordt het die stoere politieboot, reddingsboot of toch dat cruiseschip?

Een dag als kapitein

Met een kapiteinspet op houd je het stuurwiel in bedwang en let je goed op de koers die gevaren moet worden. Er is altijd ruimte voor wat extra (volwassen) matrozen aan boord.

Op de wal ontdek je van alles over de scheepvaart en wat er allemaal in de haven moet gebeuren. Je leert bijvoorbeeld knopen te leggen. Aan het einde van dit spannende avontuur krijg je ook nog een uniek vaardiploma!

Voor prijzen kijk op: www.miniportworld.com.

Verjaardag vieren bij Miniport

Kinderfeestjes kunnen ook gevierd worden bij Miniport. Met je vriendjes en vriendinnetjes kapiteintje spelen en vervolgens op zoek naar de schatkist tijdens een speurtocht door het Amsterdamse Bos. Aan het einde van het feestje krijgen alle kinderen een kapiteinsdiploma.

Openingstijden

Standaardopeningstijden zijn: zaterdag en zondag: van 11.00 – 18.00 uur, en gedurende schoolvakanties is Miniport elke dag geopend van 11.00 – 18.00 uur, overige dagen op aanvraag. Voor meer informatie of om zeker te zijn of Miniport open is bel je 06-21623836.
Begin april gaat Miniport weer open voor het seizoen.

Bereikbaarheid

Bezoekers die met de auto komen kunnen gebruik maken van de parkeergelegenheden bij het Bostheater. Met het openbaar vervoer, kijk op 9292.nl voor reisadvies. Vanaf De Boswinkel is Miniport lopend (in circa 30 minuten) of per fiets (in circa 10 minuten) bereikbaar.

Voor meer informatie: www.miniportworld.com.

Miniport

De Duizendmeterweg 4
1182 DC Amstelveen
06-21623836
miniportworld.com
facebook.com/miniportworld