Zoeken in Amsterdamse Bos
Pad tot huidige pagina

Sup & Meer

In het kort

Een bijzondere nieuwe attractie in het Amsterdamse Bos: Stand Up Paddling, oftewel 'Suppen'. Bij Sup & Meer kun je boards huren en tochten maken door het Amsterdamse Bos. Sup & Meer verzorgt ook lessen.


Sup en Meer; foto Marc Vreuls

Spring op een surfplank en beweeg jezelf voort met een peddel die je aan weerskanten door het water haalt. Sup & Meer is een Stand Up Paddle Floating Club gelegen aan het Nieuwe Meer in het Amsterdamse Bos.

Lessen en verhuur

Sup & Meer verzorgt Suplessen en -tochten door het Amsterdamse Bos. Met een aantal goede praktijktips en balansoefeningen heb je het suppen zo onder de knie. Suppen kan bijna altijd en iedereen kan het. De boards zijn lang en breed en liggen stabiel in het water. Als je er liever zelf op uit gaat kun je hier ook een Supboard huren (€15 voor 1 uur, daarna €10 per uur).

Sup en klim arrangement

Sup & Meer biedt samen met Fun Forest een speciaal arrangement waarbij je kunt suppen én klimmen: Sup Adventure (1,5 uur) + klimmen (3 uur) in Fun Forest voor €34,95 per persoon. Dit arrangement is voor avonturiers vanaf 12 jaar.

Sup Fitness

Behalve dat Suppen een ontzettend leuke nieuwe activiteit is, is het ook nog eens goed voor de gezondheid. Het is namelijk een complete work-out voor benen, billen, rug, armen en schouders. Sup & Meer biedt ook combinatielessen zoals Sup & Stretch en voor de echte sportievelingen ook Supfitness.

Ontdek het Bos per Supboard of maak van Suppen een wekelijkse work-out, het kan allemaal bij Sup & Meer.

Openingstijden

Sup & Meer is geopend vanaf 11.00 tot 18.00 uur en in de avonden op aanvraag.

Bereikbaarheid

Neem bus 170, 172 of 174 vanaf Amsterdam Centraal Station en stap uit op de halte Van Nijenrodeweg. Vanaf De Boswinkel is Sup & Meer lopend bereikbaar.

Voor meer informatie: www.supenmeer.nl.

Sup & Meer

Boeierspad 5
1081 KE Amsterdam
020 3305112
www.supenmeer.nl