Boswachtersweblog Amsterdamse Bos - Reactie toevoegen

Boswachtersweblog Amsterdamse Bos - Reactie toevoegen


Reactie toevoegen
Uw gegevens
Mag ik u voorstellen?
11 augustus 2016 om 08:13

De boswachterij is met zeven man (en vrouw) zeven dagen in de week aanwezig. Overdag, 's avonds en soms in de nachtelijke uren. Sinds kort heeft de boswachterij officieel versterking van collega Joke.

Joke is jarenlang werkzaam geweest in het team Handhaving van de gemeente Amstelveen. Door verschillende oorzaken werd het werken in Amstelveen steeds vervelender en werd er voor Joke, door de organisatie van het Amsterdamse Bos, een detacheringsplek bij de boswachterij gevonden.

Onzeker

Maar een detacheringsplek is natuurlijk gebonden aan een bepaalde tijdspanne en voor Joke en de Boswachterij is het best onzeker geweest hoe nu verder te gaan, als de periode van detacheren zou aflopen. Maar hier kwam het sociale en maatschappelijk gerichte oog van de gemeente Amsterdam om de hoek kijken. Je zet toch niet iemand na zoveel ellende en die bijna 25 jaar trouwe dienst bewezen heeft op straat?

Minder blij

En zo werd er met de gemeente Amstelveen een uitzonderlijke constructie bedacht waardoor Joke als handhaver bij de Boswachterij werkzaam kan blijven, waar wij enorm blij mee zijn! U bent er als bezoeker van het Amsterdamse Bos misschien minder blij mee, maar dat ligt dan echt aan uw eigen gedrag!

thumb_image