Boswachtersweblog Amsterdamse Bos - Reactie toevoegen

Boswachtersweblog Amsterdamse Bos - Reactie toevoegen


Reactie toevoegen
Uw gegevens
Zomerse dag
24 augustus 2016 om 08:52

Gisteren stond in het teken van warmte, zon, wat toezicht op het water en aparte conversaties.

Na de bespreking over de afgelopen evenementen richting het Klein Kinderbad gereden alwaar kapotte drankflessen zouden liggen. Dat zou de tweede keer zijn deze week en natuurlijk niet lekker als je daar met je kinderen komt. Het glas was toen ik aan kwam gelukkig al opgeruimd.

Stoor ik?

Kort daarna een auto geparkeerd aangetroffen midden op het ruiterpad op de heuvel. Vlakbij was een dame aan het werk om een kunstwerk op te tuigen. Het viel nog niet mee om te achterhalen van wie deze auto was; "goedemorgen mevrouw, is dit uw auto? Nee (stilte). Weet u dan misschien van wie die wel is? Ja (stilte). Wilt u mij dan vertellen van wie? Ja hoor (stilte)". En ik dacht; wel verdraaid mens, als je me nou niet verteld van wie die kar is heb ik nog een ongezouten mening over kunst voor je! Ik vroeg haar; "u weet het wel spannend te maken, en van wie is de auto dan? En uiteindelijk wees zij me op een dame halverwege de heuvel die eveneens met, ik vermoed, kunst bezig was. Uiteindelijk is de auto van het ruiterpad verwijderd. Ik had achteraf natuurlijk open vragen moeten stellen. Dom...

Zo stoned als wat

Zo rond twaalven reed ik ter hoogte van de camping waar ik werd tegengehouden door een jongeman. Alles wees er op dat het hier een toerist betrof. In zijn ogen kijkend kon ik niet anders concluderen dat er de nodige verdovende middelen in zaten. Hij vroeg; "hello sir, can you tell me te way to Detroit? Yes, I can. It is a long walk, it's better to go to the airport and buy a ticket. Zijn antwoord is onvergetelijk: Thank you sir, you are the most beautiful policewoman I have ever seen.

Ach, een compliment krijgen is altijd fijn.

boot