De Boswinkel van het Amsterdamse Bos

Slideshow deluxe

De Boswinkel
De Boswinkel
De Boswinkel
De Boswinkel
De Boswinkel
De Boswinkel
Boswinkel
De Boswinkel
Activiteiten
Activiteiten
De Boswinkel
De Boswinkel

De Boswinkel

De Boswinkel: van Bosplattegrond, tot frisbee, van expositie, tot excursie met de boswachter. Met plezier staan de medewerkers klaar voor alle vragen over het Bos.

De toegang is gratis. De Boswinkel is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Het Amsterdamse Bos op Facebook Het Amsterdamse Bos op Tripadvisor

De Boskalender

Winkel

De Boswinkel

In de winkel van De Boswinkel kun je terecht voor informatie, plattegronden en wandelroutes. Maar ook voor natuurboeken, biologische bloemenhoning, (voet)ballen, frisbees en allerlei souvenirs.

De Boswinkel is dé ontvangst- en informatiebalie van het Bos, met een veelzijdig assortiment. De Boswinkel is di t/m zo van 10.00 – 17.00 uur geopend.

Excursies

Rondvaart met de Fluistervink

Een bijzondere manier om het Bos te ontdekken is per rondvaartboot, waardoor je op onverwachte plekken komt. Op stap met de boswachter is ook een aanrader, per fiets of te voet. Je leert het Bos met andere ogen te zien. Voor deze excursies is reserveren noodzakelijk. Dat geldt ook voor de Bosmobiel, het vervoer voor minder validen. Reserveren kan in De Boswinkel.

Tentoonstellingen

Fototentoonstelling 80 jaar Bos

Regelmatig zijn er exposities in en nabij De Boswinkel, vaak gerealiseerd door studenten van de kunstacademie.

Zoals de fototentoonstelling in 2014 ter ere van het 80-jarig bestaan van het Bos maar ook enorme beelden gemaakt van hout dat uit het Bos komt.

Contact

De Boswinkel ligt bij de hoofdentree van het Bos (Van Nijenrodeweg).

Bezoekadres

Bosbaanweg 5
1182 DA Amstelveen
T: 020 545 6100
E: deboswinkel@amsterdam.nl

Postadres

Nieuwe Meerlaan 3
1182 DB Amstelveen

Kinderen

Kinderactiviteiten in het Amsterdamse Bos

Een excursie met de boswachter, een gezinsspeurtocht, het Boskabouterpad lopen of kriebelbeestjes bestuderen...Het zijn allemaal activiteiten die De Boswinkel organiseert. Maar er is nog veel meer! Je vindt alle activiteiten in de Boskalender. De Boswinkel is het startpunt voor allerlei leuke activiteiten.

Scholen

Met de hele klas op excursie met de boswachter

Wat is er leuker dan spelenderwijs leren in een natuurlijke- en inspirerende omgeving? De Boswinkel organiseert educatieve activiteiten voor basis- en voortgezet onderwijs. En voor de buitenschoolse opvang. Van een excursie met een boswachter tot speurtochten en workshops met een thema. Duik met je groep het groen in.

Guideline in English

Need a break from the city, come hang out with us, in the Amsterdam Forest

Check our guideline in English if Dutch is just a little bit too foreign for you. Whether you seek information about expeditions, opening hours of attractions, or the Forest’s natural highlights, you can find it here. Get inspired by the wide variety of activity options the Amsterdam Forest has to offer.

Need a break from the city? Come hang out with us in the Amsterdam Forest!

Frame