Zoeken in Amsterdamse Bos
Pad tot huidige pagina

Grand Café de Bosbaan

In het kort

Grand Café de Bosbaan bevindt zicht op korte loopafstand van De Boswinkel. Drink een kopje koffie op het terras en geniet van een weids uitzicht over de Bosbaan.


Bosbaan

Begin of eindig een dagje in het Bos bij Grand Café de Bosbaan. Vanaf het terras heb je een weids uitzicht over de Bosbaan. Zie de roeiers hun trainingen draaien terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

Of je nu wilt lunchen, uitgebreid wilt dineren, of borrelen: het kan allemaal bij Grand Café de Bosbaan. De maaltijden worden bereid met verse en smakelijke producten (voorgerechten vanaf €5,75 en hoofdgerechten vanaf €16,75).

Wandelen vanaf Café de Bosbaan

Op korte loopafstand van het Grand Café bevindt zich De Boswinkel (bezoekerscentrum). Vanaf hier zijn er verschillende mooie wandelroutes door het Bos uitgestippeld. De gebouwen van Grand Café de Bosbaan en De Boswinkel lijken erg op elkaar en zijn allebei ontworpen door Gunnar Daan Doeke.

Bedrijfsfeestjes

Grand Café de Bosbaan is een perfecte locatie voor een zakelijk diner, vergadering en/of bedrijfsfeestje. Zij bieden verschillende arrangementen of kunnen een programma op maat samenstellen.

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Bereikbaarheid

Grand Café de Bosbaan ligt vlak naast de Boswinkel en is direct bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 170, 172 of 174 vanaf Amsterdam Centraal Station). Parkeren kan op het parkeerterrein bij de hoofdingang.

Voor meer informatie: www.debosbaan.nl.

Grand Café de Bosbaan

Bosbaan 4, Amstelveen
020 404 4869
www.debosbaan.nl