Zoeken in Amsterdamse Bos
Pad tot huidige pagina

Paviljoen Chez Favié

In het kort

Paviljoen Chez Favié is een koffiehuis middenin het Bos. Het terras (ook wel hondenterras genoemd) is een ideale plek om na een lange wandeling even bij te komen met je viervoeter.


wandelen

Middenin het Bos langs De Duizendmeterweg vind je Paviljoen Chez Favié. In dit koffiehuis kun je terecht voor een hapje en een drankje tijdens of na een wandeling in het Bos. Op het ruime terras worden huisgemaakte soepen, vers belegde broodjes en gebak geserveerd.

Het 'Hondenterras'

Bezoekers met honden zijn van harte welkom op het terras. Het terras staat ook wel bekend als het ‘hondenterras’. Een ideale plek om een kopje koffie te drinken met je viervoeter na het wandelen.

Activiteiten in de buurt van het paviljoen

Vanaf Chez Favié loop je via een brug zo naar het Openluchttheater en de Grote Speelweide. Hier kun je in de zomeravonden genieten van prachtige theatervoorstellingen of overdag het Bos verkennen per kano of waterfiets. Kinderen kunnen hier spelen bij de avontuurlijke waterspeelplek of varen in een bootje bij Miniport World.

Openingstijden

Het paviljoen is het gehele jaar geopend vanaf 8.00 uur tot ongeveer 17.00 uur of  langer als het gezellig is. Let op: Het is niet mogelijk om met pin te betalen.

Bereikbaarheid

Bezoekers die met de auto komen kunnen gebruik maken van de parkeergelegenheden naast het paviljoen op De Duizendmeterweg. Met het openbaar vervoer (bus 170, 172 of 174 vanaf Amsterdam Centraal Station) kom je uit bij De Boswinkel. Vanaf De boswinkel is Paviljoen Chez Favié lopend of per fiets bereikbaar.

Voor meer informatie: www.chezfavie.nl.

Paviljoen Chez Favie

De Duizendmeterweg 2
1182 DC Amstelveen
020 643 6994
www.chezfavie.nl