Zoeken in Amsterdamse Bos
Pad tot huidige pagina

De Veranda

In het kort

Aan de Amstelveenseweg bij de hoofdingang van het Amsterdamse Bos ligt deze prachtig ingerichte brasserie. De Veranda heeft een zonnig terras met uitzicht over het Bos.


De Veranda

Een dagje Amsterdamse Bos afsluiten met een culinair diner? Dat kan bij De Veranda. Aan de Amstelveenseweg bij de hoofdingang van het Amsterdamse Bos ligt deze prachtig ingerichte brasserie. De Veranda heeft een zonnig terras met uitzicht over het Bos.

De brasserie is iedere dag open voor een kop koffie, ontbijt, lunch of diner. De chef koopt iedere dag zijn ingrediënten in en maakt daar een creatief culinair menu van met oog voor de natuur. Hier heb je de keuze uit een 3-, 4- of 5-gangendiner (vanaf €32,50).

Naast het Chef’s menu hebben ze heerlijke gerechten op de kaart staan voor een goede prijs (voorgerechten vanaf €7, hoofdgerechten vanaf €15).

Vergaderen bij De Veranda

De Veranda beschikt ook over een wijnkelder en verschillende multifunctionele zalen die geschikt zijn voor vergaderingen, borrels of evenementen tot 200 personen. Zij bieden speciale arrangementen voor bedrijfsevenementen met diner.

Openingstijden

De Veranda is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur.

Bereikbaarheid

De Veranda ligt vlakbij De Boswinkel aan de Amstelveenseweg en is direct bereiknaar met het openbaar vervoer (bus 170, 172 of 174 vanaf Amsterdam Centraal Station). Parkeren kan op het privé parkeerterrein bij het restaurant of op de parkeerplaats naast De Boswinkel. Vanaf De Boswinkel ligt De Veranda op 2 minuten loopafstand.

Voor meer informatie: www.deveranda.nl.

De Veranda

Amstelveenseweg 764
1081 JK Amsterdam
020 644 5814
www.deveranda.nl