---
Zoeken in Amsterdamse Bos
Pad tot huidige pagina

30-9 Survival Games voor Artsen zonder grenzen

In het kort

Op 30 september worden voor de 2e keer de Survival Games georganiseerd in het Amsterdamse Bos, t.b.v. Artsen zonder Grenzen.

Op deze pagina - 30-9 Survival Games voor Artsen zonder grenzen


Op 30 september worden voor de 2e keer de Survival Games georganiseerd in het Amsterdamse Bos. Deelnemers zetten zich in voor het werk van Artsen zonder Grenzen.

Survival Games logo

Ben jij uit het juiste hout gesneden? Beschik jij over de cruciale eigenschappen die hulpverleners van Artsen zonder Grenzen nodig hebben in hun dagelijkse werk in crisisgebieden? Durf jij je grenzen op te zoeken? Dan ben jij klaar voor de Survival Games!

30 september 2016 organiseert Sporters in Actie de 2de editie van de Survival Games, ten behoeve van Artsen zonder Grenzen. Jij en je team worden geconfronteerd met uitdagende situaties die een beroep doen op zowel je fysieke als je mentale kracht.

Wie kan meedoen?

De Survival Games staan open voor teams van vrienden, familie of collega’s. De enige voorwaarde is dat je op de dag van het evenement minimaal 18 jaar oud bent. Er is slechts ruimte voor 25 deelnemende teams, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Alle teams bestaan uit minimaal 4 personen. Het inschrijfgeld bedraagt €25,- per persoon of €100,- per team. Verder gaan alle teams de uitdaging aan om minimaal € 2.500,- aan sponsoring om te halen voor Artsen zonder Grenzen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en inschrijving op de website van de Survival Games.