Zoeken in Amsterdamse Bos
Pad tot huidige pagina
  • Amsterdamse Bos
  • Crowdfundingactie voor rugleuningen Amsterdamse Bostheater

Crowdfundingactie voor rugleuningen Amsterdamse Bostheater

In het kort

Het Amsterdamse Bostheater is een crowdfundingactie gestart voor de realisatie van rugleuningen bij de banken op de tribune.

Op deze pagina - Crowdfundingactie voor rugleuningen Amsterdamse Bostheater


Het Amsterdamse Bostheater is een crowdfundingactie gestart voor de realisatie van rugleuningen bij de banken op de tribune.

Bostheater speelt 'Much ado about nothing'

Niets fijner dan lekker onderuitgezakt je te laten meeslepen door een betoverende avond in de buitenlucht. Toch? Het Bostheater biedt plek aan 1500 man. De houten bankjes doen al jaren trouwe dienst en bieden de ruimte om te picknicken en van de zon te genieten. Maar wat te doen tegen kont-en-blauwzeer, billengeschuifel, rugstrekkerij?

Het Bostheater is toe aan verbetering van haar tribune. En daar is hulp voor nodig. Het doel is om nog voor aanvang van het nieuwe seizoen, dit jaar dus, rugleuningen te plaatsen. Vandaar deze campagne.

Geef het Bostheater een steuntje in de rug!

Voor € 10,- kun je al dat steuntje in de rug geven. Voor € 100,- krijg je zelfs twee kaarten voor de zomervoorstelling Romeo & Julia. Dus help mee en kom lui-lekker-landen op één van de door jezelf bekostigde bankjes bij het Amsterdamse Bostheater.

Op de website 'voor de kunst' kun je een donatie doen en meer lezen over deze actie.

Filmpje

Bekijk hier het promofilmpje met Bostheater's regisseur en directeur Ingejan Ligthart Schenk.

Meer informatie

Voor meer informatie over de crowdfundingactie, kijk op de website 'voor de kunst'. Voor meer informatie over het Bostheater, kijk op de website van BosTheater.