Zoeken in Amsterdamse Bos
Pad tot huidige pagina
  • Amsterdamse Bos
  • Tripadvisor beloont Bos voor 3e jaar op rij met ‘Certificate of Excellence’

Tripadvisor beloont Bos voor 3e jaar op rij met ‘Certificate of Excellence’

In het kort

Vanwege de consequent goede beoordelingen het afgelopen jaar heeft reiswebsite Tripadvisor de ‘Certificate of Excellence 2016’ uitgereikt aan het Amsterdamse Bos.

Op deze pagina - Tripadvisor beloont Bos voor 3e jaar op rij met ‘Certificate of Excellence’


Tripadvisor is een reiswebsite waar mensen een beoordeling achter kunnen laten over o.a. toeristische attracties. Vanwege de consequent goede beoordelingen het afgelopen jaar heeft Tripadvisor de ‘Certificate of Excellence 2015’ uitgereikt aan het Amsterdamse Bos. Ook in 2014 en 2015 kreeg het Amsterdamse Bos deze onderscheiding.

Tripadvisor Certificaat van Uitmuntendheid 2016

Via Tripadvisor kunnen mensen hun reis plannen en boeken, maar ook hun meningen geven over bestemmingen. De website heeft 340 miljoen unieke bezoekers per maand en 385 miljoen beoordelingen van 6,5 miljoen accommodaties, restaurants en attracties. Waaronder beoordelingen over het Amsterdamse Bos.

Score Amsterdamse Bos

Al 3 jaar achter elkaar heeft het Amsterdamse Bos op Tripadvisor minimaal 4 sterren gescoord op een schaal van 5. Slechts 10% van de wereldwijd aangesloten organisaties bij Tripadvisor ontvangt dit certificaat voor zo’n jaarlijkse score.

Evert Middelbeek, hoofd Amsterdamse Bos: 'Eigenlijk is er als het gaat om de prestatie van het Bos maar één criterium en dat is de beoordeling van de bezoekers. Dus zijn we heel blij dat we nu voor de derde keer op rij door de bezoekers zijn onderscheiden!'

Quotes van bezoekers

'Heerlijk even rustig buiten Amsterdam op weg naar Amstelveen... een echte aanrader dus!'
'Rust bij de grote stad'
'Mooi schoon bos met vele leuke activiteiten'
'Love het bos'
'Prachtig stadsbos'
“Bos van mijn jeugd”

We blijven ons inzetten om ook volgend jaar goede beoordelingen te ontvangen. Wil je ook een beoordeling achterlaten over het Amsterdamse Bos? Kijk op de website van Tripadvisor.

Meer informatie over het Bos: www.amsterdamsebos.nl.