Zoeken in Amsterdamse Bos
Pad tot huidige pagina

Crowdfunding voor 5e beeldententoonstelling NKvB

In het kort

Van 31 augustus 2017 t/m 1 januari 2018 is in het Amsterdamse Bos voor de 5e keer een beeldententoonstelling te zien van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers. Je kunt hier nu aan bijdragen!

Op deze pagina - Crowdfunding voor 5e beeldententoonstelling NKvB


NKvB beeldententoonstelling '5e Natuur Boslust' (ontwerp kunstwerk Carla Rump)

De organisatie van het Amsterdamse Bos en de Nederlandse Kring van Beeldhouwers (NKvB) organiseren voor het 5e jaar een beeldententoonstelling in het Amsterdamse Bos. Van 31 augustus 2017 t/m 1 januari 2018 is de nieuwe beeldententoonstelling '5e Natuur Boslust' te zien in het Bos. Je kunt nu bijdragen middels de crowdfundingsactie!

De Nederlandse Kring van Beeldhouwers organiseert al enige jaren samen met het Amsterdamse Bos unieke beeldententoonstellingen in het Bos. Dit jaar gaan de beeldend kunstenaars en Bosmedewerkers voor de 5de keer samen aan de slag. Een lustrum dus!

Help mee

Middels crowdfunding hoopt de NKvB voor elke deelnemende Beeldententoonstelling NKvB '5e Natuur Boslust'een honorarium mogelijk te maken. Je kunt de totstandkoming van deze speciale tentoonstelling ondersteunen met een donatie. Help mee!

'5e Natuur Boslust'

Tien beelden gaan de verbinding aan met elkaar, met het Bos, en met de
toeschouwer. Sommige beelden zullen klein en intiem zijn, andere groots en
uitdagend. De beelden worden zoals altijd gemaakt met materialen uit het Bos
door tien kunstenaars aangesloten bij de Nederlandse Kring van Beeldhouwers (NKvB).

De beelden zullen te zien zijn op de zuidelijke helling van de Heuvel in het Amsterdamse Bos. Het is ongeveer 15 minuten lopen vanaf de Boswinkel.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over de beelden en kunstenaars en voor informatie over de NKvB op de website van de NKvB.