Zoeken in Amsterdamse Bos
Pad tot huidige pagina
  • Amsterdamse Bos
  • Nieuw: de Greenline van Amsterdam naar Ouderkerk (via het Amsterdamse Bos)

Nieuw: de Greenline van Amsterdam naar Ouderkerk (via het Amsterdamse Bos)

In het kort

Vanaf 1 juli rijdt de Greenline een prachtige tour van Amsterdam via het Amsterdamse Bos naar Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel.

Op deze pagina - Nieuw: de Greenline van Amsterdam naar Ouderkerk (via het Amsterdamse Bos)


Greenline bus naast de Bosbaan in het Amsterdamse Bos

Vanaf 1 juli rijdt de Greenline een prachtige tour van Amsterdam (Museumplein) via het Amsterdamse Bos naar Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel.

Busbedrijf Greenline lanceert deze zomer een nieuwe hop-on hop-off buslijn die toeristen naar buĂ­ten de stad vervoert. Deze nieuwe buslijn verbindt een reeks van bezienswaardigheden in de Amsterdamse regio, volgens het hop on hop off systeem. Ieder uur komt er een bus langs.

To ver buiten de ring

Vanaf 1 juli kunnen bezoekers van Amsterdam ook plekken tot ver buiten de ring aandoen. De Rembrandtmolen bijvoorbeeld, maar ook een kaasmaker in Amstelveen en het dorpje Ouderkerk aan de Amstel. Ook zijn er stops bij het Cobra Museum, het Olympisch Stadion en het Amsterdamse Proeflokaal.

Hop on hop off

De bedoeling is een flexibel alternatief voor volle bussen die dagelijks richting de Zaanse Schans of Volendam rijden. Volgens het hop-on hop-off-principe van de rode bussen die nu al door Amsterdam rijden, kunnen toeristen zelf bepalen wanneer ze in- of uitstappen.

Meer infomatie en tickets

Kijk voor meer informatie, tickets en haltetijden op de website van Greenline Amsterdam.