Verbergen

Coronavirus: het laatste nieuws voor het Amsterdamse Bos vindt u op amsterdamsebos.nl/coronavirus.

Boswachtersweblog Amsterdamse Bos - Reacties

Boswachtersweblog Amsterdamse Bos - Reacties

Eerste dag
29 september 2017 om 12:38

Zo, daar zijn we weer! Vakantie voorbij en vandaag weer begonnen in het bos. Nee, ben niet op reis geweest maar lekker thuis op de veluwe gebleven.

Het was wel weer eventjes een kwestie van de boel herpakken. Je moet weer van alles meenemen, van je lunch tot sleutels en vooral het goede humeur niet vergeten.

Koffie

Zal ik eerst de hond uitlaten of eerst een kop koffie? Ook voor de oude diensthond is het wel weer wennen, dus eerst maar uitlaten en een ronde te voet. Dat bleek wel een aardig idee want het wandelen in een schemerig, mistig en ontwakend bos deed mijn batterij wel goed. En als je weer terug bent op het beheerkantoor natuurlijk de onvermijdelijke stroom emails verwerken...

Zo glad als olie

Daarna het bos in. Kijken hoe het bos er bij ligt en of iedereen zich inmiddels aan de regels van het Bos houdt. Dat laatste is helaas nog niet het geval; zojuist kreeg ik de melding dat er acht vaten olie gedumpt zijn ter hoogte van de camping.

En ter attentie voor degene die onlangs nog reageerde op de blog Posten; het is dus niet zo dat de camping een toewijzing is om olie te dumpen. Het kan maar duidelijk zijn...

Olie