Pad tot huidige pagina

Gilat Regatta (kartonnen botenrace)

Gilat Regatta (kartonnen botenrace)

Gilat Regatta

12 mei 2019

Omschrijving

Zondag 12 mei wordt de Gilat Regatta georganiseerd op de Grote Vijver in het Amsterdamse Bos. Tijdens een kartonnen botenrace wordt geld ingezameld voor Stichting Gilat, een stichting die theatervoorstellingen geeft voor zieke kinderen in Nederlandse ziekenhuizen.

Locatie

Op de Grote Vijver in het Amsterdamse Bos.

Meer informatie

Het startschot klinkt en weg zijn ze... kartonnen boten in verschillende formaten varen naar de eerste boei op de Grote Speelvijver in het Amsterdamse Bos. De bemanning peddelt voor wat ze waard zijn, voor degene met het goede ontwerp en het nodige geluk lonkt de finish!

Iedereen vanaf 8 jaar met een zwemdiploma kan een kartonnen boot bouwen en zondag 12 mei meedoen aan de Gilat Regatta: bedrijven, scholen, vrienden, sporteams, studenten etc. Beleef een te gekke dag en help geld in te zamelen voor Stichting Gilat, een stichting die Theatervoorstellingen geeft voor kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. Je kunt je ook laten sponsoren om extra geld in te zamelen voor het kindertheater.
De organisatie probeert zieke kinderen en kinderen met een beperking de mogelijkheid te geven om mee te doen. Op het terrein kun je (helpen) een boot te bouwen.

Website

sportersinactie.nl