Pad tot huidige pagina

Live at Amsterdamse Bos: André Kuipers en het Kamerata String Orchestra

Live at Amsterdamse Bos

Live at Amsterdamse Bos: André Kuipers en het Kamerata String Orchestra

27 september 2019

Omschrijving

Vrijdag 27 september is André Kuipers te gast in het Amsterdamse Bostheater, in de reeks van 'Live at Amsterdamse Bos'. Het Kamerata String Orchestra begeleidt zijn bijzondere verhalen.

Locatie

In het Amsterdamse Bostheater.

Meer informatie

Een unieke combinatie van alle indrukwekkende verhalen van de man die als een van de weinige Nederlanders de ruimte bezocht, de klassieke muziek van het grote en intrigerende Kamerata String Orchestra onder leiding van dirigent Frank Adams én spectaculaire beelden die je vol intensiteit en verwondering laten ervaren hoe prachtig en bijzonder de maan en ons heelal zijn.

Live at Amsterdamse Bos organiseert deze zomer weer een reeks magische Bosconcerten in het Openluchttheater. Bandjes en singer-songwriters. Indie, pop, electronica, alternative. Actuele acts en altijd live. Intieme momenten met de muzikanten en hun muziek. Kijken en luisteren in een natuurlijke omgeving die zijn gelijke niet kent in Amsterdam.

Tijdens de concert- en theateravonden kun je op het romantische zomerterras van het Openluchttheater ook genieten van lekker en eerlijk eten, fijne wijnen of een biertje.

Website

liveatamsterdamsebos.nl