Verbergen

Coronavirus: het laatste nieuws voor het Amsterdamse Bos vindt u op amsterdamsebos.nl/coronavirus.

Pad tot huidige pagina

Bostheater: Robin Hood

Bostheater: Robin Hood

1 juli 2020 - 15 augustus 2020

Omschrijving

Het Kleine Theater brengt i.s.m. het Amsterdamse Bostheater van 1 juli t/m 15 augustus de voorstelling 'Robin Hood' (vanaf 4 jaar) in het openluchttheater van het Bos! De aanvang is 15:00 uur.

Locatie

Het Amsterdamse Bostheater

Meer informatie

Het Kleine Theater tovert het bekende verhaal van Robin Hood om tot een verrassend theaterstuk vol acrobatische toeren, heroïsche muziek en uiteraard veel kenmerkende humor. Een verhaal over hebzucht versus vrijheid. Over leven en lef.

Niet voor ieder kind is het kennismaken met theater en andere podiumkunsten vanzelfsprekend. Het Kleine Theater organiseert samen met het Amsterdamse Bostheater op dinsdag 7 en 14 juli twee speciale voorstellingen waarbij diverse sociale en welzijnsorganisaties die zich inzetten voor kinderen in een moeilijke thuissituatie, naar het Bos kunnen komen. De kinderen die meegaan worden getrakteerd op een heerlijke lunch en de voorstelling.

Deze middagen worden mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Zadelhoff Cultuurfonds en diverse betrokken partijen, zoals de Vereniging Groengrijs die het busvervoer regelt voor de kinderen die naar de voorstelling komen.

Website

bostheater.nl