Pad tot huidige pagina

Eekhoorntelling

Aanmelden

Eekhoorntelling

30 december 2023, 11.00 - 16.00 uur

Omschrijving

Hoeveel eekhoorns wonen in het Amsterdamse Bos? Duik op zaterdag 30 december met ons het Bos in en word een ware eekhoornexpert! Ontdek de geheime wereld van deze pluizige klimmers tijdens een introducerende workshop over eekhoorns en eekhoornnesten van de boswachter. Na de uitleg en aansluitende lunch krijgt iedereen een eigen stukje Bos om eekhoorns en nesten te tellen.

Toegang

Gratis (inclusief lunch)

Adres

Nieuwe Meerlaan 3, Amstelveen

Locatie

Beheerkantoor Amsterdamse Bos

Meer informatie

Na de uitleg lunchen we eerst gezamenlijk met een lekker broodje. Na de lunch ga je zelf aan de slag: elke deelnemer of groep deelnemers krijgt een eigen stuk Bos toegewezen om te tellen. Een perfecte middag voor families en vrienden die tussen de feestdagen even een frisse neus willen halen.

Wij zorgen voor warme drankjes en lunch, zorg jij voor een scherp paar ogen?

Meld je nu aan voor deze gezonde middag in de buitenlucht. Aanmelden kan door een gratis ticket te verzilveren. Zo ontvangen wij je gegevens en weten we dat je komt. Meld je meerdere mensen aan? Selecteer dan meerdere tickets.

Foto en video
We leggen deze gezellige en belangrijke dag graag vast voor ons archief en communicatie rondom toekomstige programma’s. Bij de start van de dag zullen we je toestemming vastleggen met een quitclaim. Het is niet verplicht toestemming te verlenen.

Header: Frans Schouwenburg

Aanmelden