Pad tot huidige pagina

Outdoor Office Day 2024

Bekijk het volledige programma

Outdoor Office Day 2024

13 juni 2024, 9.00 - 17.00 uur

Omschrijving

Donderdag 13 juni 2024 is het Outdoor Office Day. De kans om je werk mee naar buiten te nemen. Je toren uit, het groen in voor een frisse neus en een frisse blik. Het Amsterdamse Bos, Wanderwalk Amsterdam, De Botanische Tuin en de Zuidas Community Garden staan deze dag klaar voor jullie laptops, meetings, weetings, hei-sessies, en efficiënte pauze-wellness.

Filosofeer met de boswachter over het belang van groen. Haal adem met een mindfulness coach Bespreek wat je tegenhoudt met een business coach. Leer kijken en luisteren in het groen. Of ontmoet een duurzame leider in het wild. Duurzame koplopers staan opgelijnd om hun kennis, kunde en groene blik met je te delen.

Centraal staat ‘Ontmoeten en verbinden’. Kom met directe collega’s of juist met collega’s van andere afdelingen die je niet zo vaak spreekt de bloemetjes buiten zetten in de Community Garden. Bewonder met je buurtgenoten de ​​Chinese Penjing in de Botanische tuin of stap volledig uit je bubbel en maak je handen vies in het voedselbos.

Locatie

Verschillende locaties in het Amsterdamse Bos

Meer informatie

Let op: Het ticketing-systeem geeft momenteel een foutmelding wanneer je als 'Gast' je ticket(s) probeert af te rekenen. Registreer daarom je eigen account in de shop. We werken aan een oplossing.

Op 13 juni 2024 vieren we de 6e editie van de internationale Outdoor Office Day: een open uitnodiging om jouw werk binnen vier muren beter in te richten, door het deels naar buiten te verplaatsen. Maak de stedelijke natuur om je heen en het buiten in beweging zijn onderdeel van je werkdagen. Meer informatie: www.outdoorofficeday.nl.

De dag wordt georganiseerd door Nature Desks, Amsterdamse Bos, Wanderwalk Amsterdam, Green Business Club Zuidas en Botanische Tuin Zuidas

Bekijk het volledige programma