Pad tot huidige pagina

Burenborrel Amsterdamse Bos 2024

Beste buren van het Amsterdamse Bos, het is weer lente! We hebben er in de winterperiode weer voor gezorgd dat het Bos klaar is voor alle bezoekers in de zomer. Het Bos is een prachtig, beschermd natuurgebied, maar u kunt bij ons ook terecht voor sport en gezelligheid. En onze ondernemers zorgen ervoor dat bezoekers iets kunnen eten en drinken.

We organiseren in het Bos ook evenementen en festivals. Dat doen we met respect voor de natuur. Graag vertellen we u als buurtbewoners wat er dit voorjaar en deze zomer op het programma staat.

Daarom organiseren we op 10 mei aanstaande de jaarlijkse Burenborrel voor de buren van het Amsterdamse Bos. Onder het genot van een hapje en een drankje geven we u een kijkje in de keuken van de verschillende organisaties. U kunt spreken met specialisten op het gebied van geluid, verkeer en parkeren. De evenementenorganisatoren lichten graag toe wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van duurzaamheid en welke kansen er zijn voor lokale ondernemers.

Datum | vrijdag 10 mei
Tijd | 17.00 – 19.00
Locatie | Amsterdamse Bostheater 
De Duizendmeterweg 7, 1182 DC, Amstelveen

Wij hopen u te begroeten op 10 mei! Aanmelden was mogelijk tot 7 mei.

Foto: Bacchus Wijnfestival door Max Kneefel