Pad tot huidige pagina
World Airline Road Race

Colijnweg 2 ochtenden afgesloten ivm opbouw WARR

In het kader van het 100-jarig bestaan van KLM is de luchtvaartmaatschappij op zaterdag 7 september de organisator van de World Airline Road Race (WARR). Voor de opbouw van dit evenement wordt op 2 ochtenden een deel van de Colijnweg afgesloten.

Voor het evenement worden pontons in de Landscheidingsvaart gelegd, zodat een verbinding ontstaat tussen het KLM Gebouw en de parkeerplaats Zonneweide. De pontons worden op vrijdag 6 september via de Burgemeester A. Colijnweg vervoerd en te water gelaten. Op maandag 9 september worden de pontons weer verwijderd.

Afsluitingen Colijnweg

Hiervoor wordt de Burgemeester A. Colijnweg op 2 ochtenden afgesloten vanaf de rotonde in het Bos (onder de A9) tot aan de Laan Nieuwer-Amstel in Amstelveen:

  • vrijdagochtend 6 september van 7:00-13:00 uur
  • maandagochtend 9 september van 8:00-11:00 uur.

Volg tijdens de afsluiting van de Colijnweg de omleidingsborden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Buiten deze tijden, evenals op zaterdag 7 en zondag 8 september, is de Colijnweg weer beschikbaar voor verkeer.

World Airline Road Race

De World Airline Road Race (WARR) wordt jaarlijks georganiseerd voor luchtvaartpersoneel van over de hele wereld. Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van KLM wordt de WARR dit jaar vanaf het hoofdkantoor van de luchtvaartmaatschappij (vlak naast het Bos) georganiseerd.

De race vindt plaats op zaterdag 7 september van 8:00-14:00 uur en de routes (5 en 10 km) lopen door het Amsterdamse Bos. We adviseren om tijdens de race deze paden te vermijden.

Kijk voor meer informatie en de routes op https://worldairlineroadrace.org.

Vragen

Voor overige vragen over dit evenement kun je contact opnemen met de gemeente Amstelveen.