Pad tot huidige pagina
Dekmantel Festival

Festivalseizoen 2019 Amsterdamse Bos breekt aan

Binnenkort breekt het festivalseizoen in het Amsterdamse Bos weer aan. Dit is de line-up: 909, Diynamic, Bacchus Wijnfestival, Vunzige Deuntjes (onder voorbehoud), Dekmantel en Once in a Blue Moon.

909 - 25 mei 2019 *

Festival 909, fotograaf Niels

Diynamic -1 juni 2019 *

Diynamic, fotograaf Niels

Bacchus Wijnfestival - 7 t/m 10 juni en 14 t/m 16 juni 2019

Bacchus Wijnfestival

Vunzige Deuntjes (onder voorbehoud) - 20 juli 2019 *

Vunzige Deuntjes

Dekmantel Festival - 2 t/m 4 augustus *

Dekmantel Festival

Once in a Blue Moon - 24 augustus *

Once in a Blue Moon 2018, Charles Batenburg

* Bosbaanweg, Colijnweg en Nieuwe Meerlaan afgesloten van 21:00 tot 01:00u. Zie ook: Wegafsluitingen Amsterdamse Bos 2019.

Verduurzaming Land van Bosse

Veel festivals in het Amsterdamse Bos vinden plaats op het evenemententerrein Land van Bosse. De afgelopen tijd hebben we daar de elektravoorziening voor de evenementen verduurzaamd. Voorheen gebruikten festival- en evenementenorganisaties dieselaggregaten met groene diesel voor hun elektra.

Rondom het evenemententerrein zijn elektrakasten geplaatst waarop evenementenorganisaties hun apparatuur kunnen aansluiten. Dit festivalseizoen wordt de voorziening voor het eerst in gebruik genomen. De vaste elektravoorziening levert naar verwachting een besparing op van 30.000 liter diesel per jaar.

De Boskalender

Kijk voor alle actuele evenementen en activiteiten in het Amsterdamse Bos in De Boskalender: www.amsterdamsebos.nl/boskalender. Ook de programmering van het Amsterdamse Bostheater en de intieme openluchtconcerten van 'Live at' (Amsterdamse Bostheater) zijn hierin opgenomen.

Het Amsterdamse Bostheater

Het Amsterdamse Bostheater, voorstellingsfoto

Live at Amsterdamse Bos(-theater)

Live at Amsterdamse Bos(-theater)