Pad tot huidige pagina
N231 (Bosrandweg) vanaf de rotonde, streetview.

Werkzaamheden fietspad langs Bosrandweg

De provincie Noord-Holland verbetert de verkeersveiligheid en doorstroming van de N231. Het fietspad langs de Bosrandweg wordt opnieuw geasfalteerd. In verband met de werkzaamheden wordt het fietspad tijdelijk afgesloten.

Dit gebeurt in 2 fasen en (brom-/)fietsers worden omgeleid:

  • Fase 1:  maandag 3 t/m vrijdag 14 juni (fietspad tussen rotonde Nieuwe Meerlaan en Rietwijkeroordweg, wordt uitgevoerd in biobased)
  • Fase 2: maandag 17 t/m vrijdag 28 juni (fietspad tussen Rietwijkeroordweg en Legmeerdijk)

Fietsers worden over bestaande paden in het Bos omgeleid. Bromfietsers worden buitenom omgeleid. Zie onderstaande kaartjes.

Omleiding fietsers fase 1
Omleiding fietsers fase 1
Omleiding fietsers fase 2
Omleiding fietsers fase 2
Omleiding bromfietsers noordoostvariant
Omleiding bromfietsers noordoostvariant
Omleiding bromfietsers zuidwestvariant
Omleiding bromfietsers zuidwestvariant

Biobased

Naast de onderhoudswerkzaamheden aan de N231 wordt er voor het eerst een stuk biobased weg aangelegd. Van berm tot berm bestaat de weg volledig uit natuurlijke materialen die herbruikbaar (circulair) zijn, zoals hars, suikerriet en bamboe.

Meer informatie

Bel voor vragen over de werkzaamheden naar het Servicepunt provincie Noord-Holland via 0800 - 0200 600 (gratis) of kijk op www.noord-holland.nl/n231. Daar kun je ook meer lezen over het Biobased project en de toepassing van duurzame materialen binnen het project. Kijk voor alle afsluitingen en omleidingskaarten rond het werk aan de N231 op de website van de Provincie Noord-Holland.