Pad tot huidige pagina
Het Klein Kinderbad in het Amsterdamse Bos, foto: Marijke Mooy.

Alleen Klein Kinderbad open in weekend 18-19 mei

In verband met de weersvoorspelling wordt dit weekend (18/19 mei) alleen het Klein Kinderbad gevuld met water.

Het Groot Kinderbad wordt dit weekend dus niet gevuld met water.

Kinderbaden

Voor peuters en kleuters zijn twee speelbaden in het Amsterdamse Bos aanwezig: Het Klein Kinderbad en het Groot Kinderbad. Zo kunnen zij, onder toezicht van een volwassene, veilig in het water spelen. Bij beide baden staat een kiosk voor versnaperingen en zijn er picknickbanken en openbare toiletvoorzieningen (incl. babycare en mindervalidentoilet). Ook zijn er speeltoestellen.

Vanaf 20 graden

Beide kinderbaden zijn normaal gesproken van mei tot en met september van 10:00 tot 19:00 uur gevuld met water bij een buitentemperatuur van boven de 20 graden en bij droog weer. In september is het Groot Kinderbad bij een buitentemperatuur van boven de 20 graden en bij droog weer, alleen in de weekeinden open.

Het water wordt regelmatig ververst en gecontroleerd. Bij twijfel kun je contact opnemen met De Boswinkel 020 545 6100 (di t/m zo tussen 10.00 en 17.00 uur).

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over kinderbaden en zwemmen in het Bos op de pagina Zwemwater en kinderbaden. Alle evenementen en activiteiten vind je in de Boskalender.