Verbergen

Coronavirus: het laatste nieuws voor het Amsterdamse Bos vindt u op amsterdamsebos.nl/coronavirus.

Pad tot huidige pagina
Opnieuw Hall of Fame voor Amsterdamse Bos op Tripadvisor

Opnieuw Hall of Fame voor Amsterdamse Bos op TripAdvisor

Opnieuw heeft het Amsterdamse Bos op de waarderingssite TripAdvisor een excellente beoordeling gekregen. Dit jaar levert dat, net als vorig jaar, niet alleen het ‘Certificate of Excellence’ op, maar ook opname in de 'Hall of Fame'.

Het Amsterdamse Bos scoort al 6 jaar achter elkaar minimaal vier sterren op een schaal van vijf. TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. Slechts 10% van de wereldwijd bij de site aangesloten organisaties ontvangt jaarlijks het certificaat van uitmuntendheid.

Van de - op het moment van schrijven, 28 augustus 2019 - 747 beoordelingen van het Amsterdamse Bos op de reissite, is het merendeel  'uitstekend' (208) of 'heel goed' (161), respectievelijk 28% en 22% van de beoordelingen. Daarmee staat het Bos volgens TripAdvisor op plaats 31 van 757 'dingen om te doen in Amsterdam'. Bezoekers kunnen ook hun foto op de reiswebsite achterlaten, hieronder zie je enkele voorbeelden.

Enkele foto's die bezoekers van het Bos op TripAdvisor achterlaten.

Reacties van bezoekers

Een greep uit de reacties die bezoekers van het Bos op TripAdvisor achterlaten:

  • 'Het Amsterdamse Bos laat zich van vele kanten zien. Heerlijk om te fietsen, te wandelen, je hond uit te laten. Je ziet er ruiters. Aan de Bosbaan de roeiers. Verrassende zonneweide, de geitenboerderij, leuk om het water op te gaan en niet te vergeten de festivals. Kortom: altijd leuk en wat te beleven!'
  • 'Dit is een erg rustgevende plek om te bezoeken. Heel goed om de drukte te ontvluchten waar ik dagelijks mee te maken heb in het centrum van Amsterdam.'
  • 'Het Amsterdamse Bos is een prachtige locatie voor het houden van een teamdag of familiedag. Voor weinig geld kan je veel leuke dingen doen.'
Enkele foto's die bezoekers van het Bos op TripAdvisor achterlaten.

Beoordelingen

Via TripAdvisor kunnen mensen hun reis plannen en boeken, maar ook hun meningen geven over bestemmingen en beoordelingen van anderen raadplegen. Het grootste reisplatform ter wereld heeft 490 miljoen unieke bezoekers per maand en meer dan 760 miljoen beoordelingen van 8,3 miljoen accommodaties, restaurants en attracties.

Het Bos op TripAdvisor

We blijven ons inzetten om ook de komende jaren goede beoordelingen te ontvangen. Benieuwd wat andere bezoekers zeggen over het Bos op TripAdvisor? Of wil je zelf een beoordeling achterlaten over het Amsterdamse Bos? Kijk op Tripadvisor.