Pad tot huidige pagina

Bos nog onveilig na de storm

Woensdag 5 juli raasde storm Poly over het land. In het Amsterdamse Bos is veel schade ontstaan aan bomen. Ook nu de storm is gaan liggen blijft het gevaar bestaan van omvallende bomen of afbrekende takken. Hierdoor kunnen wij de veiligheid van bezoekers in het Bos niet garanderen. Wij raden u af naar het Amsterdamse Bos te komen. Bezoek aan het Bos is op eigen risico.

We zijn met man en macht bezig om de stormschade op te ruimen, zodat het Bos zo snel mogelijk weer veilig is voor bezoekers. Dit zal in totaal enkele weken duren. De doorgaande wegen en paden zijn als eerste vrijgemaakt.

Festival Vunzige Deuntjes

Na de doorgaande weg zijn de aanrijroutes naar het festival Vunzige Deuntjes vrijgemaakt. Dit festival vindt zaterdag 8 juli plaats op het Land van Bosse. Tijdens het festival begeleiden verkeersregelaars de festivalbezoekers naar de daarvoor bestemde parkeerplaatsen bij Schiphol (P57).

De verkeersregelaars wijzen erop dat de ondernemers in het Bos bereikbaar zijn. De inzet van de verkeersregelaars beperkt overlast van parkerende festivalbezoekers op de parkeerterreinen van ondernemers. Bezoek aan het Bos gebeurt op eigen risico.

Bostheater

We maken de aanrijroute naar het Bostheater zo snel mogelijk vrij. Dat is nu, op 6 juli, nog niet het geval. Bezoek aan het Amsterdamse Bostheater is mogelijk, maar op eigen risico.

Kinderbaden

De kinderbaden in het Bos blijven tot nader bericht gesloten.