Pad tot huidige pagina

Storm Ciarán: let op loshangende takken in het Bos

Op donderdag 2 november raasde storm Ciarán over Amsterdam. Vanaf 11.00 uur 's ochtends gold code oranje in Noord-Holland en de rest van het kustgebied. Dringend advies luidde: ga de parken of het Amsterdamse Bos niet in en blijf binnen als dat kan.

Update: vrijdag 3 november
Storm Ciaran zorgde donderdagmiddag 2 november voor veel wind, maar heeft geen grote schade aangebracht in het Amsterdamse Bos. De paden liggen bezaaid met takken en veel blad. De medewerkers van het Amsterdamse Bos werken er hard aan om de takken zoveel mogelijk te verwijderen van de paden. Blijf goed letten op loshangende takken in de bomen als u naar het Bos komt.

Omdat de bomen nog veel blad hebben wegens een zachte herfst, vangen ze extra veel wind. Dit vergroot het risico op vallende takken of omwaaiende bomen.

Meer informatie over stormschade in Amsterdam en het Amsterdamse Bos melden vind je op www.amsterdam.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/stormschade-melden.

Volg hier het stormblog van de gemeente Amsterdam: https://www.amsterdam.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/liveblog-storm-ciaran/.