Pad tot huidige pagina

Stem van het Bos: Bosgeluiden

Het Amsterdamse Bos kent vele geluiden en verhalen: ritselende blaadjes, een zingende roodborst, klapwiekende vleugels, krakende takken, de roep van een uil. Maar ook enthousiaste Bosbezoekers of een overvliegend vliegtuig. Het Bos heeft ons veel te vertellen. In de rubriek Stem van het Bos brengen we deze verhalen van het Amsterdamse Bos in beeld.

Het Amsterdamse Bos als luisterboek

Venster

Laat u meevoeren op een zintuiglijke reis met het Amsterdamse Bos als luisterboek. Terwijl de ogen rusten, worden de oren het venster naar de natuur. Het ruisen van het riet, de bladeren, elk vogellied en zelfs de wind, brengen het Bos tot leven op een manier die verder gaat dan wat ogen kunnen zien.

Bewustzijn

Luisteren naar het Bos opent een nieuwe dimensie van bewustzijn. Een verborgen wereld ontrafelt zich, rijk aan geluiden. Leert de subtiele harmonie van de natuur waarderen. Luisteren maakt de verbinding met de natuur intenser en persoonlijker.

Inzicht

Laat u net als boswachter Claudia verrassen door de geluiden van het Bos. Luister en krijg een dieper inzicht in de schoonheid van de natuur, ver voorbij wat het oog kan zien. Met het luisterboek van het Bos als gids.