Pad tot huidige pagina

Bedrijfsarrangementen in het Bos

Ontdek de ideale locatie voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst in het hart van de natuur: het Amsterdamse Bos. Laat je inspireren terwijl je geniet in de rustgevende setting van het Bos.

Actieve uitjes

Verken de weelderige omgeving van het Amsterdamse Bos met onze gezellige excursies en speurtochten onder begeleiding van ervaren Bosgidsen. Ga op ontdekkingstocht naar verborgen schatten tijdens de "Eekhoornnesten" of "Hooglander" excursies, waar je meer leert over de unieke flora en fauna van het Bos. Voor de avontuurlijke geesten bieden we wandel- en fietsspeurtochten langs de iconische plekken van het Bos. Van historische monumenten tot prachtige natuurlijke landschappen, er valt altijd iets nieuws te ontdekken in het Amsterdamse Bos.

Bekijk prijzen actieve uitjes

Ontspan op het water

Geef je team een welverdiende pauze en stap aan boord van onze "Fluistervink" voor een unieke teambuildingervaring in het Amsterdamse Bos. Laat de serene omgeving van het Bos jullie inspireren terwijl jullie genieten van een ontspannen rondvaart langs de rustige waterwegen en weelderige oevers. Deze elektrische boot biedt plaats aan maximaal 30 personen en is ideaal voor het versterken van de teamband terwijl jullie samen genieten van de natuurlijke pracht om jullie heen.

Voeg een extra dimensie toe aan jullie teamuitje door de boottocht te combineren met een rustgevende wandeling, boeiende excursie of spannende speurtocht door het Bos. Of vul jouw teamdag aan met een verse lunch in het Bos.

Bekijk uitjes op het water

Lunch in het Bos

Na een ochtend vol activiteiten is het tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijke lunch te midden van de natuurlijke pracht van het Amsterdamse Bos. Laat jouw team verwennen met een uitgebreid lunchbuffet in de Boswinkel. De lunch is seizoensgebonden en naar wens. Voorbeelden van gerechten uit het lunchmenu zijn: ambachtelijk landbrood van Menno, frisse tonijnsalade, oude kaas en carpaccio. Maak je lunch compleet met een warme kop soep of een smakelijk broodje van Dobben kroket, en sluit af met een verfrissend drankje naar keuze.

Ontdek de luncharrangementen


Heb jij een arrangement gekozen of wil je graag dat wij meedenken? Mail naar j.vanderweijde@amsterdam.nl of bel naar 0031 20 251 7844. Wij helpen je verder.

Direct in contact komen?

Telefoonnummer
0031 20 251 7844
E-mailadres
j.van.der.weijde@amsterdam.nl

Download de prijslijst bedrijfsarrangement