Pad tot huidige pagina

Eten en drinken

Lijst

Op verschillende plekken in het Bos kun je lekker eten en drinken. Er zijn twee boerderijen en in de zomer is een aantal kiosken open. Ook bij de entree en aan de rand van het Bos zijn mooie horecalocaties te vinden.

De Bosbaan

Grandcafé de Bosbaan

Geniet bij Restaurant De Bosbaan van het fraaie uitzicht op de roeibaan en de groene omgeving. Voor een kop koffie, borrel, diner of een feest. Ook te huur als een vergaderlocatie.

Chez Favié

Paviljoen Chez Favie

Aan De Duizendmeterweg ligt paviljoen Chez Favié. Het hele jaar open met terras, voor een hapje en een drankje. Honden zijn ook van harte welkom.

Zuiver

Spa Zuiver

Na het sporten of een beauty-behandeling ontspannen bij Hotel & Wellness ZUIVER. Met terras op het zuiden. Voor een borrel, diner of feest. Ook vergaderlocatie en hotel.

De Veranda

Aan de Amstelveenseweg bij de hoofdentree van het Amsterdamse Bos ligt deze prachtig ingerichte brasserie. Het zonnige terras met uitzicht over het Bos is in 2022 uitgeroepen tot het 'Beste terras van Nederland'!

Maneges

In het Amsterdamse Bos liggen 2 maneges: Manege Nieuw Amstelland en De Amsterdamse Manege. Beide hebben een aangenaam terras en je kunt er iets eten en drinken.

Kiosken

Kiosken in het Amsterdamse Bos

In de zomer kun je hier terecht voor een kleine versnapering, koffie of fris. In of vlakbij de kiosken in het Bos toiletvoorzieningen aanwezig.

Geitenboerderij

Geitenboerderij Ridammerhoeve

Geniet op het terras van heerlijke biologische gerechten die bereid worden van verse boerderijproducten terwijl de kinderen zich vermaken tussen de dieren.

Boerderij Meerzicht

Boerderij Meerzicht

Na een prachtige wandeling kun je hier een kop koffie drinken, de lekkerste pannenkoeken van Amsterdam eten of spelen in de speeltuin.

Mediawidget