Pad tot huidige pagina

Aanmelden evenement, film- of fotoshoot

Eventmanagers

Voor vragen over het organiseren van een evenement kunt u contact opnemen met de eventmanagers van het Amsterdamse Bos. Vul hiervoor het aanvraagformulier in. Voor korte vragen kunt u kijken bij veelgestelde vragen, of ons direct mailen via bosevenementen.senb@amsterdam.nl.

De Boswinkel

Voor informatie en reserveringen van de Rondvaart, Excursies en de Bosmobiel kunt u terecht bij De Boswinkel.

Festival 909 in het Amsterdamse Bos

Middelgrote en grote evenementen

Op verschillende locaties in het Amsterdamse Bos kunnen middelgrote of grote evenementen (vanaf 250 bezoekers) worden georganiseerd, zoals bedrijfsfeesten, sporttoernooien of festivals. Vul voor meer informatie het Aanvraagformulier evenement Amsterdamse Bos in.

Kleine evenementen

Ook voor kleinere evenementen (tot maximaal 250 bezoekers) biedt het Amsterdamse Bos voldoende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een (trouw-)feest, hardloop- of outdoorevenement of een barbecue. Vul voor meer informatie het Aanvraagformulier evenement Amsterdamse Bos in.

Huur een locatie in het Bos voor een feestje!

Film- of fotoshoots

Het Amsterdamse Bos biedt een prachtig decor voor film- of fotoshoots. Het is van belang dit vooraf af te stemmen met de evenementencoördinator. Afspraken over onder meer het gebruik van het terrein en locatiekosten worden vastgelegd in een overeenkomst. Vul voor meer informatie het Aanvraagformulier evenement Amsterdamse Bos in.

Groen trouwen

Groen trouwen is trouwen buiten in de natuur. Het Amsterdamse Bos heeft prachtige locaties voor bijvoorbeeld de plechtigheid, receptie, picknick, of intiem diner. Er zijn wel bepaalde voorwaarden aan groen trouwen verbonden. Grote bruiloftsfeesten tot in de late uurtjes zijn bijvoorbeeld niet mogelijk. Vul voor meer informatie het Aanvraagformulier evenement Amsterdamse Bos in.

Schoolsportdag

Verschillende scholen organiseren hun jaarlijkse sportdag in het Amsterdamse Bos. Hieraan kunnen kosten verbonden zijn. Het is belangrijk om een schoolsportdag aan te melden, in verband met de beschikbaarheid van de ruimte. Vul voor het aanvragen van een sportdag het Aanvraagformulier evenement Amsterdamse Bos in.

Vergaderen in het groen

Op een aantal bijzondere plekken kun je vergaderen in het Amsterdamse Bos. Midden tussen het groen of aan het water. Combineer je overleg met een verfrissende wandeling. Je kunt je eigen eten en drinken meenemen, catering kan ook geregeld worden. Lees verder bij: Vergaderen in het groen.

Toestemming aanvragen

Is er toestemming van je evenement verleent door de eventmanagers en is er akkoord gegeven voor een toestemming gemotoriseerd verkeer? Dan kun je deze toestemming  aanvragen door minimaal een week voor ingangsdatum, het formulier Aanvraag toestemming in te vullen en op te sturen.

Voor ieder voertuig dient een aparte aanvraag ingediend te worden. Elke aanvraag wordt vervolgens getoetst.

Overige commerciële activiteiten

Voor het organiseren van overige commerciële activiteiten kunt u toestemming aanvragen via het Aanvraagformulier toestemming.

Evenemententerreinen

Hieronder staan de evenemententerreinen in het Amsterdamse Bos en voorbeelden van mogelijke evenementen per terrein. U kunt deze plattegrond ook downloaden als PDF (PDF, 1,5 MB).

Evenemententerreinen Amsterdamse Bos