Verbergen

Coronavirus: het laatste nieuws voor het Amsterdamse Bos vindt u op amsterdamsebos.nl/coronavirus.

Pad tot huidige pagina

Aanmelden evenement, film- of fotoshoot

Evenementencoördinator

Voor vragen over het organiseren van een evenement kun je contact opnemen met de evenementencoördinator van het Amsterdamse Bos. Vul hiervoor het aanvraagformulier in. Hieronder zie je welk aanvraagformulier bij welk type evenement hoort. Voor korte vragen kun je kijken bij veelgestelde vragen, of ons direct mailen via bosevenementen.senb@amsterdam.nl.

De Boswinkel

Voor informatie en reserveringen van de Rondvaart, Excursies en de Bosmobiel kun je terecht bij De Boswinkel.

Festival 909 in het Amsterdamse Bos

Middelgrote en grote evenementen

Op verschillende locaties in het Amsterdamse Bos kunnen middelgrote of grote evenementen (vanaf 250 bezoekers) worden georganiseerd, zoals bedrijfsfeesten, sporttoernooien of festivals. Wil je hier meer over weten, vul dan het Aanvraagformulier evenement Amsterdamse Bos in.

Kleine evenementen

Ook voor kleinere evenementen (tot maximaal 250 bezoekers) biedt het Amsterdamse Bos voldoende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een (trouw-)feest, hardloop- of outdoorevenement of een barbecue. Wil je hier meer over weten, vul dan het Aanvraagformulier evenement Amsterdamse Bos in.

Huur een locatie in het Bos voor een feestje!

Film- of fotoshoots

Het Amsterdamse Bos biedt een prachtig decor voor film- of fotoshoots. Het is van belang dit vooraf af te stemmen met de evenementencoördinator. Afspraken over onder meer het gebruik van het terrein en locatiekosten worden vastgelegd in een overeenkomst. Wil je hier meer over weten, vul dan het Aanvraagformulier evenement Amsterdamse Bos in.

Groen trouwen

Groen trouwen is trouwen buiten in de natuur. Het Amsterdamse Bos heeft prachtige locaties voor bijvoorbeeld de plechtigheid, receptie, picknick, of intiem diner. Er zijn wel bepaalde voorwaarden aan groen trouwen verbonden. Grote bruiloftsfeesten tot in de late uurtjes zijn bijvoorbeeld niet mogelijk. Wil je hier meer over weten, vul dan het Aanvraagformulier evenement Amsterdamse Bos in.

Schoolsportdag

Verschillende scholen organiseren hun jaarlijkse sportdag in het Amsterdamse Bos. Hieraan kunnen kosten verbonden zijn. Het is belangrijk om een schoolsportdag aan te melden, in verband met de beschikbaarheid van de ruimte. Voor het aanvragen van een sportdag, vul het Aanvraagformulier evenement Amsterdamse Bos in.

Toestemming aanvragen

Voor gemotoriseerd vervoer in het Bos kun je indien nodig het Aanvraagformulier toestemming Amsterdamse Bos invullen.

Overige commerciële activiteiten

Voor het organiseren van overige commerciële activiteiten kun je toestemming aanvragen via het Aanvraagformulier toestemming.

Evenemententerreinen

Hieronder zie je de evenemententerreinen in het Amsterdamse Bos en voorbeelden van mogelijke evenementen per terrein. Je kunt deze plattegrond ook downloaden als PDF (PDF, 1,5 MB).

Evenemententerreinen Amsterdamse Bos