Pad tot huidige pagina

Vergaderen in het groen

Vergaderen in het groen

Op een aantal bijzondere plekken kun je vergaderen in het Amsterdamse Bos. Midden tussen het groen of aan het water. Combineer je overleg met een verfrissende wandeling. Je kunt je eigen eten en drinken meenemen, catering kan ook geregeld worden.

facebook.com/AmsterdamseBos

De Boskalender

De Boskalender

Vogeleiland

Heemparkhuisje: Vogeleiland

Bij het Vogeleiland staat een heerlijk huis. Waar voorheen de kinderen uit de omgeving biologie lessen kregen is nu een vergaderruimte gecreëerd voor 24 personen tot 75 personen (als de buitenruimte wordt ingezet).

Schuilhut

Heemparkhuisjes: Schuilhut de Bosbaan

Het voormalige botenhuis aan de startkant van de Bosbaan is omgevormd tot een heerlijke vergaderlocatie met een fantastisch uitzicht over de hele Bosbaan. Voor 12 tot 250 personen (als het buitenterrein wordt ingezet).

Historische kiosk

Heemparkhuisjes: Historische kiosk

Gelegen aan een 7 km lang wandelpad in het Dagrecreatieterrein, ontstaan in deze Historische kiosk de beste gesprekken als vanzelf. Het huisje is ideaal voor een goed gesprek, wandelcoaching en mediation. Dit huis is geschikt voor 2 à 3 personen.

AmsterdamseBosBizz

AmsterdamseBosBizz

AmsterdamseBosBizz organiseert in en rondom het Amsterdamse Bos en het Amsterdamse Bostheater evenementen en bijbehorende catering. Van september tot en met mei kun je volledig geoutilleerd en verzorgd vergaderen.

Restaurant de Bosbaan

Grandcafé de Bosbaan

Voor zakelijke bijeenkomsten heeft restaurant de Bosbaan een aantal interessante arrangementen, aan te passen naar uw persoonlijke wensen. Geniet van het fraaie uitzicht op de Bosbaan en de groene omgeving. Ook voor een kop koffie, borrel, diner of een feest.

Geitenboerderij

Geitenboerderij- Ridammerhoeve

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie en iets anders dan anders? Weg uit de drukte van de stad, komen de ideeën haast vanzelf! Bij Geitenboerderij Ridammerhoeve kun je ongestoord aan het werk en waan je je zich vlakbij hartje Amsterdam op het platteland.

De Veranda

De Veranda

Naast de hoofdingang van het Amsterdamse Bos ligt brasserie restaurant De Veranda. Een stijlvolle accommodatie, bij uitstek geschikt voor het houden van trainingen, presentaties, vergaderingen of themadagen. De Veranda heeft een zonnig terras met uitzicht over het Bos.

Zuiver Business

Spa Sport Hotel ZUIVER vergaderzaal

Wist je dat een nieuwe vergaderlocatie een verfrissende en stimulerende uitwerking kan hebben? Zuiver Business biedt volledig ingerichte vergaderzalen en ruimtes die van alle faciliteiten zijn voorzien.

Mediawidget