Verbergen

Coronavirus: het laatste nieuws voor het Amsterdamse Bos vindt u op amsterdamsebos.nl/coronavirus.

Pad tot huidige pagina

Kiosken in het Amsterdamse Bos

Kiosk in het Amsterdamse Bos

In de zomer kun je bij 7 kiosken in het Amsterdamse Bos terecht voor koffie, fris en een kleine versnapering. In of vlakbij de kiosken in het Bos zijn toiletvoorzieningen aanwezig.

Update: de vier wc-groepen in het Bos gaan vanaf 12 juni weer open. Ze worden 2 keer per dag schoongemaakt. Neem zelf uw desinfecteermiddel mee.

1. Kiosk Klein Kinderbad

De kiosk bij het Klein Kinderbad is vanaf 1 mei tot 15 september geopend, indien de weersomstandigheden het toelaten en er water in de kinderbaden aanwezig is, van 10:00 tot 18:00 uur.

2. Paviljoen Chez Favié: ‘Het Hondenterras'

Paviljoen Chez Favié is een koffiehuis middenin het Bos. Het terras (ook wel hondenterras genoemd) is een ideale plek om na een lange wandeling even bij te komen met je viervoeter.

Het paviljoen is het gehele jaar geopend vanaf 8.00 uur tot ongeveer 17.00 uur of langer als het gezellig is. Let op: Het is niet mogelijk om met pin te betalen.

3. Kiosk Kleine Speelweide

De kiosk bij de Kleine Speelweide is vanaf 1 mei tot 1 oktober geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Uitgezonderd bij slecht weer.

4. Kiosk Kanoverhuur

De kiosk bij de kano- en waterfietsverhuur is vanaf 1 mei tot en met 30 september geopend van 10:00 tot (minimaal) 18:00 uur. Uitgezonderd bij slecht weer.

5. Kiosk Groot Kinderbad

De kiosk bij het Groot Kinderbad is vanaf 1 mei tot 15 september geopend, indien de weersomstandigheden het toelaten en er water in de kinderbaden aanwezig is, van 10:00 tot 18:00 uur.

6. Kiosk Dagrecreatie

De kiosk bij de Dagrecreatie wordt beheerd door Amsterdamse Bosbizz en is vanaf 1 mei tot 1 oktober geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Uitgezonderd bij slecht weer.

7. Kiosk Fietsverhuur

Fietsverhuur Amsterdamse Bos heeft een lommerrijk terras waar je ook een lekkere kop koffie en een versnapering kunt nuttigen.

Kiosk in het Amsterdamse Bos