Pad tot huidige pagina

Fietsverhuur Amsterdamse Bos

Het Amsterdamse Bos is een fietsparadijs met prachtige routes langs diverse natuurgebieden met telkens een ander karakter. Bij de hoofdentree is Fietsverhuur 'De Boshalte' te vinden. En er is een speciale fietsroute van 14 km uitgezet zodat je al het moois van het Bos in één route kunt ervaren.

Fietsverhuur 'De Boshalte'

Fietsverhuur 'De Boshalte' is te vinden tegenover de Boswinkel. Hier kun je allerlei fietsen huren zoals stadsfietsen, tandems en zelfs elliptigo’s. Een elliptigo is een soort mix van een fiets en een crosstrainer.

De speciaal uitgezette 14km route voert je door prachtige natuurgebieden en langs de leukste attracties. Fiets langs het Bloesempark en het Vogeleiland en spot onderweg de Schotse Hooglander. De route start en eindigt bij De Boswinkel (bezoekerscentrum). Hier kun je ook terecht voor een plattegrond van de fietsroute. Tip: Neem je picknickmand mee en geniet onderweg van een heerlijke picknick.

Terras De Boshalte

Op het terras van Fietsverhuur 'De Boshalte' kun je genieten van heerlijke Earth koffie, of een befaamde 'bosti' (bos-tosti) voordat je op de fiets stapt. Het is de perfecte plek om even op adem te komen na het fietsen of om een start te maken met een heerlijke wandeling, fietstocht of één van de vele andere activiteiten in het Bos. Ook voor een (verjaardags-)feestje, of een potje schaak.

Bike lessons (Engels)

Always wanted to learn how to ride a bike like the Dutch do? Bike Rental Amsterdamse Bos will teach you the inns and outs of riding a bicycle. Already know how to cycle? Try exploring the Amsterdam Forest on a (real Dutch) ‘tandem’.

Openingstijden

Gehele jaar geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Het terras is vanaf 1 november tot 1 april op maandagen en dinsdagen gesloten. Voor fietsverhuur kunt u op deze dagen telefonisch informeren en reserveren:
020 644 5473.

Bereikbaarheid

Fietsverhuur 'De Boshalte' ligt tegenover de Boswinkel en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk op 9292.nl voor reisadvies. Parkeren kan op het parkeerterrein naast de fietsverhuur, de eerste drie uur en in het weekeinde is gratis parkeren.

Voor meer informatie: deboshalte.com.

Fietsenverhuur 'De Boshalte'

Bosbaanweg 1
1182 DA Amstelveen
020 644 5473
deboshalte.com