Pad tot huidige pagina

Kanoverhuur Amsterdamse Bos

Recreatie_MG_2444

Het Bos ontdekken vanaf het water met een kano of waterfiets is een unieke ervaring. Al peddelend lijkt het Amsterdamse Bos wel op het Amazonegebied. Aan de Grote Speelweide bij de Grote Vijver kun je Kanoverhuur Amsterdamse Bos vinden. Er zijn 3 vaarroutes.

Huren en arrangementen

Een kano huren kan al vanaf 9 euro per uur en een waterfiets vanaf 15 euro per uur. Voor groepen, vrijgezellen- en personeelsfeestjes zijn verschillende arrangementen te boeken. Een combinatie van 1 uur kanoën met als afsluiting samen brunch, picknicken of een barbecue arrangementen.

Openingstijden

Kanoverhuur Amsterdamse Bos is geopend van half maart tot half oktober, zes dagen per week van 10.30 uur tot 19.00 uur. Op maandag is de kanoverhuur gesloten, behalve op feest- en vakantiedagen.

Bereikbaarheid

Bezoekers die met de auto komen kunnen gebruik maken van de parkeergelegenheden op de parkeerplaats bij de Duizendmeterweg in Amstelveen. Voor openbaar vervoer, kijk op 9292.nl voor reisadvies. Vanaf De Boswinkel is kanoverhuur Amsterdamse Bos lopend (circa 30 minuten) of per fiets (circa 10 minuten) bereikbaar.

Voor meer informatie: www.kanoverhuur-adam.nl.

Kano- en waterfietsverhuur

Grote Speelweide 5
1182 AD Amstelveen
020 645 7831
www.kanoverhuur-adam.nl