Pad tot huidige pagina

Bostheater: The Midnight

Koop tickets

Bostheater: The Midnight

14 juli 2024

Omschrijving

The Midnight, zet op zondag 14 juli het Amsterdamse Bos op zijn kop! Hun sound evolueert voortdurend; opzwepende synths, retro-futurisme, arena rock-akkoorden en aanstekelijke pop-hooks leiden tot een muzikale reis tijdens hun live optreden.

Locatie

Het Amsterdamse Bostheater

Meer informatie

The Midnight, bestaande uit singer-songwriter Tyler Lyle en Deense drummer/producer Tim McEwan, levert songs met de kracht om elke luisteraar tot een ‘hero’ te maken. McEwan's Deense achtergrond en Lyle's zuidelijke Amerikaanse roots vormen een vruchtbare voedingsbodem voor hun unieke samenwerking. Op hun vierde studioalbum, ‘Heroes’, nemen ze je mee op een reis, waarbij het duo transformeert tot een vijfkoppige band.

In Heroes, geschreven tijdens de isolatie van de COVID-quarantaine, omarmt de band het gevoel van alleen zijn door de hele wereld uit te nodigen om samen te dansen. Het album viert de onderlinge verbondenheid van mensen, de manier waarop we verlies overwinnen door samen te komen en te zingen. Met nummers als "Change Your Heart or Die" en "Heartbeat" belooft het nieuwe tijdperk van The Midnight hun grootste en gewaagdste te worden.

Website

Website

Koop tickets