Pad tot huidige pagina

Bostheater: Rodrigo y Gabriela

Koop tickets

Bostheater: Rodrigo y Gabriela

15 juli 2024

Omschrijving

Ga maar op het puntje van je stoel zitten voor deze nieuwe aankondiging, want het is er weer eentje voor in de boeken! Maandag 15 juli wordt een magische avond, want Rodrigo y Gabriela treedt op bij Live At Amsterdamse Bos! Dit Mexicaanse duo, meesterlijk met slechts twee akoestische gitaren, brengt hun unieke sound naar ons podium.

Locatie

Het Amsterdamse Bostheater

Meer informatie

Een reis die begon op de straten van Dublin groeide al snel uit tot internationale roem. Dit Grammy Award-winnende duo, opgegroeid met een mix van classic rock, heavy metal en flamenco, brengt een unieke en bezielde mix van invloeden naar het podium. Het duo heeft wereldwijd erkenning gekregen voor hun buitengewone live shows. Hun ongekende gitaarspel heeft hen naar de wereldtop gebracht, met uitverkochte shows op iconische locaties. Ze hebben opgetreden op locaties als het Witte Huis, Glastonbury, de Hollywood Bowl, en Sydney Opera House. Met acht studioalbums hebben ze wereldwijd lof geoogst voor hun experimentele aanpak van muziek.

Rodrigo y Gabriela brengt hun virtuoze gitaarspel naar het Bostheater, waar de klanken van de muziek nog lang door het bos zullen klinken. Laat je meevoeren door de straten van het zonnige Mexico. Een sonische ervaring met meeslepende muziek, die je niet wilt missen!

Website

Website

Koop tickets