Pad tot huidige pagina

Bostheater: Kovacs

Koop tickets

Bostheater: Kovacs

15 september 2024

Omschrijving

Op zondag 15 september komt muziek tot leven in het Amsterdamse Bostheater en dit keer met het adembenemende optreden van: Kovacs! Haar rauwe en warme stemgeluid neemt je mee in muzikale verhalen.

Locatie

Het Amsterdamse Bostheater

Meer informatie

Kovacs is een multi-talent wiens artistieke kwaliteiten niet blijven bij muziek maar ook te bewonderen zijn in haar kunst, mode en design. Deze veelzijdigheid voegt een extra dimensie toe aan haar optredens, waardoor je getuigt van een totaalervaring. Haar muziek belicht de contrasten tussen licht en donker en haar achtergrond en mysterieuze verleden zijn belangrijke inspiratiebronnen voor haar creaties.

Kovacs heeft niet alleen nationaal, maar ook internationaal indruk gemaakt met haar talent. Ze heeft opgetreden op gerenommeerde festivals, waaronder Lowlands, North Sea Jazz Festival en Sziget Festival, waarmee ze een breed publiek heeft weten te imponeren met haar performances.

Met een intrigerende stem en haar liveband creƫert Kovacs een magische sfeer die niet te beschrijven is. In het Amsterdamse Bostheater zie je Kovacs in een unieke setting waarin haar stem centraal staat, krachtiger dan ooit.

Website

Website

Koop tickets