Verbergen

Coronavirus: het laatste nieuws voor het Amsterdamse Bos vindt u op amsterdamsebos.nl/coronavirus.

Pad tot huidige pagina

Seizoensspeurtocht voor het hele gezin

In de Boswinkel kun je een speurtocht afhalen die je met het hele gezin kunt lopen in het Bos. Elk jaargetijde heeft de speurtocht een ander thema. Ook zijn er spannende doe-kaarten!

Corona-update: De Boswinkel is vanwege de lockdown nog even dicht, maar je kunt je ommetje door het Bos met de kinderen wel opleuken met een Bosbingo of doe-kaart!


Voorkom verspreiding van het coronavirus, houd minimaal 1,5 meter afstand en vermijd drukte.

Speurtocht

Van het onderzoeken van waterdieren tot een winterse expeditie naar de ganzen, of paddenstoelen zoeken in de herfst.

De speurtocht kan in De Boswinkel tot 15.00 uur opgehaald en afgerekend worden. De kosten zijn € 6,00 per rugzakje en is geschikt voor drie, vier of vijf personen, met vnl. kids die ouder zijn dan 6 jaar. De inhoud van het rugzakje varieert per seizoen van een verrekijker tot een schepnetje en zoekkaarten. Borg is € 10,-,  Een extra speurtochtboekje kost € 2,50.

De Boswinkel

Update: In verband met de landelijke corona-maatregelen is de Boswinkel voorlopig gesloten. Voor vragen over het Amsterdamse Bos kunt u telefonisch op de reguliere openingstijden (wo-do-vr: 12-17u, za-zo: 10-17u) contact opnemen met de Boswinkel: 020-251 7840, of per e-mail: de­bos­win­kel@am­ster­dam.nl.

Bosbaanweg 5
1182 DB Amstelveen
T: 020 251 7840
E: boswinkel@amsterdam.nl