Pad tot huidige pagina

Land van Bosse

Het Land van Bosse is een terrein aan de zuidkant van het Amsterdamse Bos waar elk jaar een aantal evenementen plaatsvindt, met respect voor de natuur. Regelmatig ontvangen we vragen van bezoekers van het Bos of het mogelijk is om het Land van Bosse open te stellen voor wandelaars, al dan niet met hond. Dit is alleen bij uitzondering mogelijk.

Tijdens het festivalseizoen worden op dit evenemententerrein festivals en evenementen georganiseerd. Het terrein is dan niet openbaar toegankelijk. Buiten het festivalseizoen stellen we het Land van Bosse maar beperkt open voor individuele wandelaars.

De exacte data van het festivalseizoen verschillen per jaar. De eerste evenementen zijn meestal eind april, de laatste medio oktober. Na afloop van het festivalseizoen is het terrein nog enige maanden gesloten, om het schoon te maken en het gras goed te laten herstellen. Openstelling voor individuele bezoekers is een uitzondering.

Op amsterdamsebos.nl vermelden we of en wanneer het terrein is geopend voor wandelaars. In 2023 is het terrein in ieder geval gesloten tot 1 december.