Pad tot huidige pagina

Amsterdamse Bos organiseert Natuurwerkdag op zaterdag 4 november

26 oktober 2023

Het eerste weekend van november staat in het teken van werken in de natuur. Op zaterdag 4 november organiseert het Amsterdamse Bos, in het kader van de Nationale Klimaatweek, een Natuurwerkdag om onze krentenbomen op te schonen. Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken? Meld je dan nu aan!

Aanmelden

Wat kun je verwachten?

Van 10.00 tot 14.00 uur kun je helpen het bos mooier te maken. Jouw inzet is waardevol. Met verschillende taken steken we samen de handen uit de mouwen. Geniet van de frisse lucht in het Amsterdamse Bos en leer over de lokale flora en fauna terwijl je meehelpt aan ecologische restauratieprojecten.

We gaan krentenboompjes opschonen! Samen met onze natuurgidsen en beheerders ga je aan de slag en leer je meer over bosbeheer.

Hoe kun je deelnemen?

Meld je aan als vrijwilliger via deze link. Door een gratis ticket te verzilveren, ontvangen wij jouw gegevens en weten we dat je komt. Wil je meerdere mensen aanmelden? Selecteer dan meerdere tickets.

Draag comfortabele kleding en stevige schoenen, bereid je voor op alle weersomstandigheden, en breng je eigen lunch en drinken mee, wij regelen koffie, thee en wat versnaperingen!

Laten we samenwerken voor een groenere toekomst voor onze gemeenschap en het behoud van dit bijzondere stadsbos. We hopen je te zien op de Natuurwerkdag op 4 november in het Amsterdamse Bos!

Voor vragen of meer informatie, neem contact op met de­bos­win­kel@am­ster­dam.nl.

Aanmelden

Nationale Natuurwerkdagen

Al 23 jaar organiseert LandschappenNL samen met de provinciale Landschapsbeheerorganisaties elke eerste vrijdag én zaterdag van november de Natuurwerkdag. Op meer dan 500 locaties in heel Nederland zetten trotse vrijwilligers samen de schouders eronder voor een groene en gezonde leefomgeving. Kijk voor meer informatie op www.natuurwerkdag.nl.

Headerfoto door Lex Draijer