Pad tot huidige pagina

Afsluiting Bosbaanweg en Nieuwe Meerlaan vanwege evenementen

Vanwege evenementen op de Bosbaan en op het Land van Bosse, zullen de Bosbaanweg en Nieuwe Meerlaan deze zomer op verschillende momenten afgesloten zijn voor verkeer. In dit nieuwsbericht houden we je op de hoogte van data en tijden van deze wegafsluitingen. Verkeersregelaars zijn ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

Zaterdag 1 en zondag 2 juni

In het weekend van 1 en 2 juni zijn zowel de Bosbaanweg als de Nieuwe Meerlaan op verschillende tijden afgesloten. Verkeersregelaars zijn ter plaatse aanwezig om de omleiding aan te geven.

De Bosbaanweg is op beide dagen dicht tussen 6.00 uur 's ochtends en 1.00 uur 's nachts vanwege roei-evenement Koninklijke Holland Beker.

De Nieuwe Meerlaan is op beide dagen gesloten tussen 21.00 uur en 1.00 uur vanwege 909 Festival.

Heb je voor zaterdag 1 juni een ticket voor Miss Montréal in het Bostheater? Bekijk dan deze pagina voor een alternatieve route.

Zaterdag 15 en zondag 16 juni

De Bosbaanweg is op beide dagen dicht van 06.00 uur 's ochtends tot 18.00 uur 's avonds vanwege de ARB Bosbaanwedstrijden.

Zaterdag 13 juli

Op zaterdag 13 juli zijn zowel de Bosbaanweg als de Nieuwe Meerlaan afgesloten tussen 21.00 uur 's avonds en 1.00 uur 's nachts vanwege Vunzige Deuntjes Festival.

Vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 augustus

Op alle drie de dagen zijn zowel de Bosbaanweg als de Nieuwe Meerlaan afgesloten tussen 21.00 uur 's avonds en 1.00 uur 's nachts vanwege Dekmantel Festival.

Zaterdag 31 augustus

Op zaterdag 31 augustus zijn zowel de Bosbaanweg als de Nieuwe Meerlaan afgesloten tussen 21.00 uur 's avonds en 1.00 uur 's nachts vanwege Manya Festival.