Zoeken in Amsterdamse Bos
Pad tot huidige pagina

Camping het Amsterdamse Bos

In het kort

Camping het Amsterdamse Bos ligt op een prachtig plekje aan de zuidrand van het Bos. Vanaf de camping kun je zo naar de stad fietsen. Zet je tentje op tussen de bomen of overnacht in een luxe trekkershut.


Camping

Overnachten in een prachtig groene omgeving maar toch dicht bij het centrum van Amsterdam? Dat kan! Camping het Amsterdamse Bos ligt aan de zuidrand van het Bos. Het centrum van Amsterdam is bereikbaar vanaf de camping per tram of metro. Ideaal als je een bezoek aan Amsterdam wilt combineren met één van de vele evenementen in het Amsterdamse Bos.

Accommodatie

De accommodatie varieert van heel basic voor de echte backpackers tot zeer luxe met eigen badkamer, keuken en televisie. Op de camping is een gemeenschappelijke keuken met eetzaal, campingwinkel, gratis Wifi en een wasserette. Met de tent kun je al overnachten vanaf € 10 per nacht en in een trekkershut al vanaf 30 euro per nacht.

Fietsroute naar de stad

Bij de camping zijn ook fietsroutes beschikbaar van de camping naar de stad. Hier fiets je vanaf de camping door het Amsterdamse Bos, via het Vondelpark naar het Museumplein (circa 45 minuten fietsen). Het is mogelijk om een fiets te huren bij de camping.

Openingstijden receptie

  • April & mei: 8:30 - 20:00 uur
  • Juni - eind juli: 8:30  -21:00 uur
  • Midden/eind juli - midden augustus: 8:30 -22:00 uur
  • Midden augustus - eind augustus: 8:30 - 20:00 uur
  • September: 9:00 - 19:00 uur
  • Oktober: 9:00 - 18:00 uur
  • November tot maart: op verzoek

Bereikbaarheid

Vanaf Schiphol is de camping in 20 minuten te bereiken met bus 199. De bushalte bevindt zich voor de camping. Vanaf Amsterdam Centraal station is de camping bereikbaar met metro 51 (stap uit bij halte “Spinnerij”). Vanaf hier kun je bus 199 richting Schiphol nemen of het laatste stukje naar de camping wandelen (circa 15 minuten).

Voor meer informatie: www.campingamsterdamsebos.nl.

Camping Amsterdamse Bos

Kleine Noorddijk 1
1197 NZ Amstelveen
020 - 641 68 68
www.campingamsterdamsebos.nl