Pad tot huidige pagina

Geitenboerderij Ridammerhoeve

D090422FE3003

Geitenboerderij Ridammerhoeve is een biologische boerderij waar geitenmelk in de kaaskelder wordt verwerkt tot diverse soorten kaas, yoghurt, karnemelk, boter, kwark en zelfs ijs. Bij de boerderij is ook een moestuin waar biologische groenten en kruiden worden verbouwd. Producten van de boerderij zijn te koop in de boerderijwinkel.

Kinderactiviteiten

Geniet op het terras van heerlijke gerechten die bereid worden van verse boerderijproducten terwijl de kinderen zich vermaken tussen de dieren. Zo kunnen kinderen de jonge geitjes voeren met een flesje melk en hun eigen eieren rapen in het kippenhok. Op het terrein van de Geitenboerderij zijn ook een speeltuin en een doolhof.

Bij de geitenboerderij kun je ook terecht voor een kinderpartijtje. Honnie de Pony brengt de kinderen met de ponykar naar de Geitenboerderij waar de kinderen aan de slag kunnen op de boerderij! Geiten melken, stro opstrooien, de dieren borstelen en voeren zijn een aantal van de spannende activiteiten!

Workshop kaas maken

Altijd al eens willen weten hoe kaas wordt gemaakt? Doe dan mee met een workshop kaas maken. Dit is een drie uur durend programma dat wordt afgesloten met een geitenkaasfondue. Deze workshop dient wel van tevoren te worden geboekt, kijk op www.geitenboerderij.nl.

Openingstijden


Geopend alle dagen van 10 tot 17 uur. Op dinsdag is de Geitenboerderij gesloten en vanaf 1 november tót de voorjaarsvakantie in februari ook op maandag dicht.

Bereikbaarheid

Geitenboerderij Ridammerhoeve is bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Kijk op 9292.nl voor reisadvies bij gebruik van openbaar vervoer. Parkeren met de auto kan op de parkeerplaats bij het Boskantoor tegenover de Geitenboerderij, Nieuwe Meerlaan 3, 1182 DB te Amstelveen. Let op! Vanaf De Boswinkel is de Geitenboerderij per fiets (circa 15 minuten) of lange wandeling (circa 50 minuten) bereikbaar.

Voor meer informatie: www.geitenboerderij.nl.

Geitenboerderij

Nieuwe Meerlaan 4
1182 DB Amstelveen
020 645 5034