Pad tot huidige pagina

De Boswinkel van het Amsterdamse Bos

De Boswinkel

Met plezier staan de medewerkers van de Boswinkel klaar voor vragen over het Bos. Er zijn activiteiten, tentoonstellingen en een winkel. De toegang is gratis.

De Boswinkel is geopend op woensdag tot en met zondag van 10.00 - 17.00 uur. Volg ons via de nieuwsbrief.

De Boskalender

De Boskalender

Winkel

De Boswinkel

In de winkel van De Boswinkel kunt u terecht voor informatie over het Bos, plattegronden en wandelroutes. Maar ook voor natuurboeken, biologische bloemenhoning, buitenspeelgoed en souvenirs.

De Boswinkel is geopend op woensdag tot en met zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Excursies

Rondvaart met de Fluistervink

Boek eens een excursie en ontdek onverwachte plekken in het Bos! Ga mee met de rondvaartboot of op stap met de boswachter, per fiets of te voet. Minder validen kunnen het Bos bezoeken met de Bosmobiel. Reserveren is noodzakelijk, via De Boswinkel.

Kinderen

Kinderactiviteiten in het Amsterdamse Bos

De Boswinkel is het startpunt voor allerlei leuke activiteiten: een excursie met de boswachter, een speurtocht doen of het Beleefpad ontdekken... er is nog veel meer! Kijk voor alle activiteiten in de Boskalender.

Contact

De Boswinkel ligt bij de hoofdentree van het Bos (kruising Amstelveenseweg/Van Nijenrodeweg).

Bezoekadres

Bosbaanweg 5
1182 DA Amstelveen
T: 020 251 7840
E: deboswinkel@amsterdam.nl

Postadres

Nieuwe Meerlaan 3
1182 DB Amstelveen

Onderwijs

Met de hele klas op excursie met de boswachter

Duik met je groep het groen in! De Boswinkel organiseert educatieve activiteiten voor basis- en voortgezet onderwijs. Van excursies met de boswachter tot speurtochten en themaworkshops.

Tentoonstellingen

Fototentoonstelling 80 jaar Bos

Regelmatig zijn er exposities in en nabij De Boswinkel, of elders in het Bos. Op de begane grond zijn er wisselende exposities, geïnspireerd op het Bos. En op de 1e verdieping is de tentoonstelling Bos op zolder te zien en beleven.

English

English

Check out our guideline in English! Whether you seek information about expeditions, opening hours of attractions, or the Bos’s natural highlights, you can find it here. Get inspired by the wide variety of activity options the Amsterdamse Bos has to offer.

Need a break from the city? Come hang out with us!

Frame