Verbergen

Coronavirus: het laatste nieuws voor het Amsterdamse Bos vindt u op amsterdamsebos.nl/coronavirus.

Pad tot huidige pagina

Excursies in het Amsterdamse Bos

De boswachters van het Amsterdamse Bos verzorgen excursies, te voet, op de fiets en met de rondvaartboot. De excursies kun je boeken bij de Boswinkel.

Update: Aangepaste informatie excursie met de boswachter

In verband met de maatregelen van de Rijksoverheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is de groepsgrootte aangepast. De maximale groepsgrootte is 8 deelnemers.  De kosten van een rondleiding zijn € 75,00 per groep voor een rondleiding van 5 kwartier.

Excursie met de boswachter

Excursie te voet of op de fiets

Een rondleiding met een boswachter duurt 5 kwartier en kan te voet of per fiets afgelegd worden. De kosten van een rondleiding zijn € 150,00 per groep. De maximale groepsgrootte voor een rondleiding is 25 deelnemers. Er zijn aangepaste tarieven voor scholen en bedrijven.

Excursie met de boswachter

Update: Aangepaste informatie vaartocht met de Fluistervink

In verband met de maatregelen van de Rijksoverheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is de groepsgrootte aangepast. De groepsgrootte is 8 deelnemers of in andere samenstelling (gezinnen of stelletjes) iets meer. De kosten van een rondvaart zijn: € 125,00. De Fluistervink vaart voorlopig niet i.v.m. de grote hoeveelheid waterplanten.

Vaartocht met de Fluistervink

Met een boswachter aan het roer zijn er rondvaarten door de kronkelige wateren van het Amsterdamse Bos. Een tocht duurt anderhalf uur en voert langs vol begroeide oevers, lommerrijke boszomen en verborgen weides. De boswachter vertelt ondertussen over de watervogels, zeldzame orchideeën en de bijzondere geschiedenis van het gebied. Zie rondvaarten.

Rondvaart met de Fluistervink

Boekingen

Wil je een groepsexcursie of rondvaart met de boswachter aanvragen? Vul dan het Aanvraagformulier groepsexcursie of -rondvaart met de boswachter in. Neem voor meer informatie contact op met: De Boswinkel, 020 251 7840, boswinkel@amsterdam.nl. Honorering van de aanvraag is afhankelijk van de beschikbaarheid van een schipper/boswachter. In de Boskalender vind je ook georganiseerde rondvaarten en excursies waar je individueel aan kunt deelnemen.