Pad tot huidige pagina

Mini Captain in het Amsterdamse Bos

Mini Captain is een echt kinderavontuur. De attractie is te vinden bij de Grote Vijver. Kies je favoriete schip en vaar helemaal zelf. Wordt het de politie? Of toch de brandweer? Of wil je liever op een cruise schip varen?

Bij Mini Captain kun je leren om als een echte kapitein het water op te gaan. Neem je wel begeleiding mee als je onder de 12 jaar bent? Er kunnen maximaal 4 personen mee in de boot. Als je goed vaart en rustig de haven binnen komt verdien je een 'echt' kapiteinsdiploma.

Nieuw: Mini Captain SUP Experience!

Ontdek Het Amsterdamse Bos op een van de SUP boards. Er zijn stabiele boards voor elk gewicht tot maximaal 150 kilo. Voor de echte fanatiekeling is er een stempelkaart!

Ook nieuw: Sit On Kano’s

Maak een prachtige tocht door het Amsterdamse Bos op een 'Sit On Kano'. Dit is een eenpersoons kano, waarin je stabiel kunt genieten van de 'Amsterdamse Amazone'.

Tarieven

Voor prijzen kijk op: https://minicaptain.nl. Belangrijk om te weten, als klein verhuurbedrijf is reserveren bij Mini Captain niet mogelijk. De wachttijden zijn goed te doen, dus kom langs!

Kinderpartijtjes

Mini Captain heeft dit seizoen een arrangement met de Kanoverhuur Amsterdamse Bos. Voor meer informatie kijk op: https://minicaptain.nl.

Openingstijden

De standaard openingstijden zijn vanaf begin april tot het najaar: woensdag, vrijdag t/m zondag: van 11.00 – 18.00 uur.

Gedurende schoolvakanties is Mini Captain elke dag geopend van 11.00 – 18.00 uur.

De openingstijden zijn weersafhankelijk. Bij twijfel check de Facebookpagina van Mini Captain voor de actuele situatie, of stuur een WhatsApp bij vragen: 06 3837 8494. Bij slecht bereik met de mobiele telefoon ín het Bos raden we aan een WhatsApp-bericht of een e-mail te sturen: info@minicaptain.nl.

Bereikbaarheid

Bezoekers die met de auto komen kunnen gebruik maken van de parkeergelegenheden bij het Bostheater. Voor reisadvies voor het openbaar vervoer, kijk op 9292.nl. Vanaf De Boswinkel is Mini Captain lopend (in circa 30 minuten) of per fiets (in circa 10 minuten) bereikbaar.

Voor meer informatie: minicaptain.nl.

Mini Captain

De Duizendmeterweg 4
1182 DC Amstelveen
06 3837 8494
minicaptain.nl