Pad tot huidige pagina

Segwaytours Amsterdamse Bos

Segwaytours Amsterdamse Bos

Wil je het Amsterdamse Bos ook eens op een bijzondere manier ervaren? Ga mee segway rijden!

Op een segway door het Amsterdamse Bos rijden is een fantastische ervaring. Segwaytours neemt je mee naar mooie en leuke plekjes. Je kunt met een eigen groep rijden of je aansluiten bij een van de tours. Er gaat altijd begeleiding mee zodat je je geen zorgen hoeft te maken over veiligheid of de route. De segways zijn elektrisch en daarom milieuvriendelijk.

Nog nooit gedaan?

Maak je geen zorgen als je nog nooit op een segway hebt gestaan. Iedereen die kan lopen en ergens op kan stappen, kan ook op een segway rijden. Voordat je aan een segwaytour begint, krijg je instructie en kun je rustig oefenen onder begeleiding. Zo kun je vertrouwd raken met het gevoel. Segway rijden gaat intuïtief en is net zoiets als fietsen of lopen. Als je het eenmaal doorhebt, dan gaat het vanzelf.

Prachtige routes

Segway rijden kan met je eigen groep vrienden, familie of collega’s. Het is een leuke buitenactiviteit als onderdeel van een dagje uit. Segwaytours heeft prachtige routes door het Bos waar je uit kunt kiezen. Als je met een eigen groep komt, is het mogelijk om, in overleg, een eigen route samen te stellen.

Openingstijden

  • 10.00 – 18.00 uur
  • het hele jaar, 7 dagen per week geopend
  • Verhuur Segway en Kiosk (koffie, thee, smoothies, wraps e.d.),
    Nieuwe Kalfjeslaan 19 B, 1182 AA Amsterdam

Verzamelplaats Amsterdamse Bos

Bij de Boswinkel, Bosbaan 5, 1182 DA Amstelveen.

Contact en meer informatie