Pad tot huidige pagina

Pannenkoekenboerderij Meerzicht

Boerderij Meerzicht

Zin in pannenkoeken? Boerderij Meerzicht is de perfecte plek om na een prachtige wandeling te genieten van de lekkerste pannenkoeken van Amsterdam. Er staan 55 soorten pannenkoeken op het menu. Met deze ruime keuze aan pannenkoeken is er altijd voor ieder wat wils. De pannenkoeken worden vers gebakken in de open keuken.

Wandelen in het Bos

Vanaf de boerderij kun je verschillende wandelingen maken zoals een rondewandeling langs de Meerzicht eilanden of een leuke wandelroute naar de Grote Speelweide waar van alles te doen is. Ook kun je op zondag in het seizoen van half april tot half september de veerpont nemen over het Nieuwe Meer naar de Noordelijke oeverlanden.

Uit met de kinderen

Geniet op het terras terwijl de kinderen klimmen en klauteren in de naastgelegen speeltuin en boomgaard. Er is ook een dierenweide met hertjes, pauwen en kippen. Kinderfeestjes kunnen ook gevierd worden bij Boerderij Meerzicht. Lekker pannenkoeken eten, kleurplaten kleuren en bij de dieren kijken.

Openingstijden

  • In de wintermaanden (november t/m februari) is Boerderij Meerzicht geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.
  • Van maart t/m oktober is Meerzicht geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 19.00 uur (gesloten op maandag).
  • Kerstvakantie: in de kerstvakantie is Boerderij Meerzicht gesloten.

Bereikbaarheid

Boerderij Meerzicht ligt aan de andere kant van de Bosbaan. Rijd vanaf De Boswinkel langs de Bosbaan en parkeer op het gratis parkeerterrein bij de Boerderij. Kijk op 9292.nl voor reisadvies met het openbaar vervoer. Vanaf de Boswinkel kun je Boerderij Meerzicht wandelend (circa 30 minuten lopen) of fietsend ( circa 10 minuten) bereiken.

Voor meer informatie: www.boerderijmeerzicht.nl.

Boerderij Meerzicht

Koenenkade 56
1081 KG Amsterdam
020 679 2744
www.boerderijmeerzicht.nl